IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

Fokus na novi aluplast klizni profilni sistem za vrata smart slide

01.07.2019. | Alupress

U Jastrebarskom, blizu Zagreba, je tokom aprila u kooperaciji sa poslovnim partnerima Roto Frank AG i M SORA Norica održan prvi regionalni skup aluplast dan inovacija. Uz aluplast prezentaciju novog proizvoda smart slide, Roto Frank je predstavio svoj inovativni sistem okova Patio Inowa razvijen upravo za klizne sisteme. M SORA Norica je zaokruzila tematiku prezentovanjem svojih rešenja za montažu. U praktičnom delu je učesnicima demonstrirana jednostavnost izrade smart slide kliznih vrata uključujući i postavljanje okova.

Naravno aluplast je promovisao i novotarije kao što su nova paleta boja u dekoru drveta woodec, univerzalni falc za staklo u profilima krila kao i tamno sivu boju podloge profila.

Fokus na novi aluplast klizni profilni sistem za vrata smart slide

Za sve primene: Smart slide

Novi klizni aluplast sistem smart slide nalazi svoju primenu kod novogradnje ali i kada se rade renoviranja. Kratko vreme izrade obezbeđuje visoku efikasnost u proizvodnji. Postupkom varenja se izrađuje okvir, tako da je potrebno izraditi samo jedno krilo. Zastakljivanje fiksnog polja se vrši postavljanjem lajsne za staklo direktno u profil rama na okviru.

Inovativni mehanizam zatvaranja omogućava lagano kretanje krila u okviru što opet omogućava jednostavno rukovanje smart slide kliznim vratima. U svakodnevoj upotrebi jedna od velikih prednosti je laka upotreba jer nije potrebna velika snaga za otvaranje i zatvaranje.

Takođe smart slide pruža pored mogućnosti izrade krila velikih dimenzija i veoma dobre izolacione vrednosti, zaptivenost na vazduh, vetar i udare kiše.

Fokus na novi aluplast klizni profilni sistem za vrata smart slide

Woodec: Spoljašnost koja impresionira

Zadivljujući drvo-look i jedinstven osećaj na sam dodir sa svim prednostima koje poseduje jedan PVC prozor. To je ono bitno što pruža novi dekor drveta woodec. Ne samo da vizuelno podseća na priprodni materijal, nego se tako i oseća prilikom dodira. Woodec se više uopšte ne razlikuje od drveta i kao takav povezuje drvo-look sa svim praktičnim prednostima jednog PVC prozora. Trenutno je dekor drveta,woodec, dostupan u tri nijanse kako za unutrašnju stranu tako i za spoljašnu stranu profila.

Odlično u susretu sa neobičnim

Sa dubinom ugradnje od  mm profilni sistem energeto® 8000 je koncipiran specijalno za potrebe novogradnje. Njegova vrednost Ufo=0,94W/m2K garantuje odličnu energetsku efikasnost na nivou pasivne kuće. energeto® 8000 (foaminside Uw=0,65W/m2K) kao jedini kompletan prozorski sistem od PVC-a poseduje sertifikat za pasivne kuće po dr. Feistu. Ovaj renomirani institut za pasivne kuće ispitivanja obavlja po veoma strogim merilima. Aluplast profilnom sistemu bez čeličnog ojačanja je priznao, za sve moguće kombinacije, odličnu energetsku efikasnost, a to se pozitivno odražava na smanjenje troškova grejanja ili hlađenja. Ovaj sistem vizuelno osvaja svojim pravim linijama i neobičnim opcijama dizajna kao sto je npr. tamno siva podloga profila za odgovarajuce dekor folije. Tako da pri otvorenom prozoru vidljivi deo osnove profila i deo sa dekor folijom izgledaju jedinstveno pružajući bezgraničnu eleganciju iz svake perspektive.

Fokus na novi aluplast klizni profilni sistem za vrata smart slide

Više fleksibilnosti: Prozorska krila sa univerzalnim falcom za staklo

Jedan profil krila-tri varijante, bira kupac. Multifalc je prvi profil u svetu koji se može koristiti i u tradicionalnoj proizvodnji prozora i vrata, gde se upotrebljavanju podmetači stakla, u proizvodnji sa tehnologijom lepljenja stakla u krilu bonding inside, kao i u proizvodnji bez upotrebe čeličnih ojačanja energeto® prozor. Kao takav olakšava proizvođačima prozora i vrata da ispune raznovrsne zahteve krajnjih kupaca.

Zahvaljujući fleksibilnošću koju omogućava multifalc profil krila aluplast je svojim kupcima omogućio da redukuju kompleksnost u proizvodnji raznih vrsta prozora i vrata, a da istovremeno i prošire svoju ponudu proizvoda. I zaista, sve više se primećuje da na tržištu raste broj prozorskih elemenata proizvedenih tehnologijom lepljenja, što aluplast kao predvonik tehnologije bonding inside doživljava kao svojevrsno priznanje. Tehnologija lepljenja je najbolji odgovor na povećane zahteve za sigurnošću (kada je stolarija u pitanju) kao i zahteve za sve većim prozorskim elementima i ekstremno teškim staklima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER
VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;