IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Velika VELUX prolećna akcija

28.05.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Dugo su tavani i potkrovlja bili mračna i tamna mesta koja su uglavnom služila za odlaganje nepotrebnih i isluženih stvari, pa se zato u njih retko zalazilo. Ukoliko neko želi da mračni tavan svoje kuće transformiše u dodatni životni prostor, zbog proširenja porodice, ili ima potrebu da uredi miran kutak za bavljenje hobijem, potkrovlje bi moglo da bude idealno mesto za to.

Velika VELUX prolećna akcija

- Kada poželite da unesete svetlost u svoje potkrovlje i osetite blagodati dnevne svetlosti na svakodnevni život, možete da kontaktirate VELUX stručnjake koji će vas besplatno posetiti na celoj teritoriji Srbije i dati vam najbolji savet kada je u pitanju zamena strarih i dotrajalih krovnih prozora ili pak ugradnja novih stvarajući tako svetao život pod vašim krovom - poručuju iz kompanije VELUX.

Iskoristite veliku VELUX prolećnu akciju, zamenite stare krovne prozore, adaptirajte stari tavan i jednostavno uživajte u dodatnom prostoru.

Velika VELUX prolećna akcija

Uz svaki kupljeni krovni prozor iz serije Standard, VELUX poklanja besplatan termo i hidroizolacioni set koji produžava garanciju na 10 godina. Ako odluka „padne“ na krovni prozor iz serije Standard Plus sa trostrukim staklom, uz termo i hidroizolacioni set dobija se na poklon i VELUX parna brana.

Za više informacija kontaktirajte VELUX stručnjake na 011/20 57 500 za besplatnu posetu na celoj teritoriji Srbije, savet ili konsultaciju kada su krovni prozori u pitanju i biti potpuno sigurni da ćete dobiti najbolji savet i informaciju o najpovoljnijim mogućnostima, kada su kupovina i ugradnja u pitanju.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;