INFONET-468X60-BANNER

NIP SPASIĆ dobio "Sertifikat za bonitetnu izvrsnost poslovanja"

25.07.2018. | Gradjevinarstvo.rs

NIP SPASIĆ D.O.O. ĆUPRIJA zasluženo je sertifikovana za odlično poslovanje u 2017. godini sa visokom ocenom kreditnog rejtinga AA.

Na osnovu analize finansijskog poslovanja za proteklu godinu kompanija NIP SPASIĆ D.O.O. ĆUPRIJA ponela je u 2017. godini visoku ocenu bonitetne izvrsnosti poslovanja koja oslikava visok kreditni rejting u poslovanju – AA i postala ekskluzivni nosilac u svojoj branši jednog od najprestižnijih sertifikata u Evropi – Creditworthiness Rating Excellence Certifikate AA.

Kompanija NIP SPASIĆ je lider u proizvodnji propratnog materijala za termoizolacione fasadne sisteme za građevinske objekte. Svoj put do današnje pozicije započela je davne 1985. godine i do dan danas sačuvala status porodične firme, ali transformisane u modernu proizvodnu kompaniju koja za svoj primarni cilj ima uspostavljanje i negovanje saradnje sa multinacionalnim trgovačkim kompanijama. U vlasništvu firme nalaze se poslovne prostorije u površini od 2.500m², kao i zemljište u površini od preko 20.000m².

Dobar vizionarski duh i umeće poslovanja dokazali su kroz dugogodišnje uspešno poslovanje, gde je akcenat uvek bio na proširenju asortimana proizvoda i kapaciteta, serifikovanju proizvoda, ulaganju u nove tehnologije i ljudske resurse, kao i na praćenju tržišta, ne samo domaćeg, nego i inostranog.
Poslovna politika kompanije fokusirana je na pozicioniranje i plasman proizvoda na zahtevno inostrano tržište.

Sertifikat za bonitetnu izvrsnost poslovanja koji po identičnim kriterijumima Bisnode grupa dodeljuje u više od 19 zemanja Evrope, najbolji je pokazatelj stabilnosti i kvaliteta rada kompanije NIP SPASIĆ D.O.O. ĆUPRIJA na tržištu. Sertifikat bonitetne izvrsnosti, kompanijama osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. U 2017. godini u Srbiji je svega 2,15% preduzeća ispunjavalo kriterijume za izdavanje sertifikata bonitetne izvrsnosti.

- Priznanje bonitetne izvrsnosti za naše klijente je potvrda dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji dobitnike svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske unije, jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi - kažu iz kompanije NIP SPASIĆ.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;