INFONET-468X60-BANNER

Novi Priručnik za RÖFIX toplotno-izolacione sisteme

25.01.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Toplotno-izolacioni sistemi važan su proizvodni segment RÖFIX sistemske ponude materijala. Podležu tehničkim normama i strogom zakonodavstvu.

Kako bi se kompleksnost tematike toplotno-izolacionih sistema obuhvatila na odgovarajući način, RÖFIX je pripremio detaljan priručnik o toplotno-izolacionim sistema. Ovaj Priručnik za toplotno-izolacione sisteme sastoji se od nekoliko poglavlja koji obuhvataju osnove toplotno-izolacionih sistema, pregled pojedinih RÖFIX toplotno-izolacionih sistema kao i korake njihove ugradnje.

Svi koraci ugradnje materijala objašnjeni su tekstom uz slikovne prikaze, čime se pojednostavljuju objašnjenja ionako komplikovane ugradnje toplotno-izolacionih sistema.

Prvo poglavlje priručnika govori o zakonodavstvu  i stručnim propisima ugradnje toplotno-izolacionih sistema, kao i o svim vrstama i posebnostima pojedinih RÖFIX toplotno-izolacionih sistema, ali i o načinu ugradnje. Drugo poglavlje priručnika bavi se završnim malterima i detaljno objašnjava posebnosti svakog pojedinog završnog maltera kao i načina ugradnje. U trećem poglavlju mogu se pronaći najbolji saveti vezani uz RÖFIX Svet boja.

Klikom ovde možete pronaći link za preuzimanje ovog Priručnika.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;