SFSOPLATE-468X60-BANNER

Novi Priručnik za RÖFIX toplotno-izolacione sisteme

25.01.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Toplotno-izolacioni sistemi važan su proizvodni segment RÖFIX sistemske ponude materijala. Podležu tehničkim normama i strogom zakonodavstvu.

Kako bi se kompleksnost tematike toplotno-izolacionih sistema obuhvatila na odgovarajući način, RÖFIX je pripremio detaljan priručnik o toplotno-izolacionim sistema. Ovaj Priručnik za toplotno-izolacione sisteme sastoji se od nekoliko poglavlja koji obuhvataju osnove toplotno-izolacionih sistema, pregled pojedinih RÖFIX toplotno-izolacionih sistema kao i korake njihove ugradnje.

Svi koraci ugradnje materijala objašnjeni su tekstom uz slikovne prikaze, čime se pojednostavljuju objašnjenja ionako komplikovane ugradnje toplotno-izolacionih sistema.

Prvo poglavlje priručnika govori o zakonodavstvu  i stručnim propisima ugradnje toplotno-izolacionih sistema, kao i o svim vrstama i posebnostima pojedinih RÖFIX toplotno-izolacionih sistema, ali i o načinu ugradnje. Drugo poglavlje priručnika bavi se završnim malterima i detaljno objašnjava posebnosti svakog pojedinog završnog maltera kao i načina ugradnje. U trećem poglavlju mogu se pronaći najbolji saveti vezani uz RÖFIX Svet boja.

Klikom ovde možete pronaći link za preuzimanje ovog Priručnika.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;