INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

TECE d.o.o. je otvorio izložbeni salon i predstavio svoj novi korporativni identitet

26.09.2017. | Gradjevinarstvo.rs

TECE je dana 01.09.2017. godine otvorio vrata svog novouređenog izložbenog salona poslovnim partnerima, saradnicima i prijateljima, te predstavio svoje najnovije proizvode kao što su aktivacijski taster za pisoar „TECEfilo“, WC s funkcijom bidea „TECEone“, tuš profil „TECEdrainprofile“, dizajnerski RTL ventil i ulivni ventil za vodokotlić F 10.

Novootvoreni salon na Fallerovom šetalištu 16 u Zagrebu uređen je u prepoznatljivom dizajnu u plavo-beloj boji s osveženim logotipom i novim sloganom „TECE close to you“ – jer želi da bude blizu svojim partnerima i kupcima.

Slika 1. Sa otvaranja izložbenog salona

TECE nudi široku kolekciju ekskluzivnih tastera za aktiviranje ispiranja pisoara za privatna područja i objekte. Serije „TECEfilo“, „TECEplanus Urinal“, „TECEambia Urinal“ dostupne su sa frontovima od stakla, nerđajućeg čelika ili plastike. Eleganciju u kvalitetnim kupatilima osiguravaju metalni i stakleni tasteri „TECEsquare Urinal“ i stakleni tasteri iz serije „TECEloop Urinal“.

Slika 2. TECEfloor - sistem podnog grejanja koji se sastoji od cevi za grejanje, pribora za postavljanje, razdelnika i novog dizajnerskog regulatora

TECE je, između ostalog, predstavio i WC s funkcijom bidea „TECEone“ koji pruža savršenu intimnu higijenu s toplom vodom. Reč je o WC-u bez rezervoara za vodu, bez priključka električne energije i bez bojlera. „TECEone“ predstavlja jednostavnu eleganciju s dva dugmeta bezvremenskog dizajna i keramike bez ivica, čime je čišćenje maksimalno pojednostavljeno.

Poslovni partneri, kupci i saradnici su uz zakusku i čašicu tradicionalnog TECE piva uveličali ovaj događaj, a dobra atmosfera trajala je do večernjih sati.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;