INFONET-468X60-BANNER

Objavljen tender za izgradnju nove zgrade Radio-televizije Vojvodine

27.07.2017. | eKapija

Ko će graditi novu zgradu Radio-televizije Vojvodine u Novom Sadu, za koju je novac opredeljen iz republičke i pokrajinske kase, znaće se u septembru.

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine objavila je javni poziv za izvođače, koji ponude mogu dostavljati do 23. avgusta. Odluka o kompaniji koja će graditi objekat RTV-a biće doneta najkasnije u roku od 25 dana od otvaranja.

Kako je navedeno u konkursnoj dokumentaciji, ponuđač je u obavezi da izradi projekat za izvođenje radova (u skladu sa projektom za građevinsku dozvolu, koji je 2015. izradilo preduzeće Euro Gardi Group Novi Sad), kao i da izvede prvu fazu radova.

Ilustracija (preuzeto sa www.pixabay.com)

Kriterijum koji će se uzimati u obzir prilikom dodele ugovora, jeste ekonomski najpovoljnija ponuda, a bodovaće se vrednost ponude (80 pondera) i rok izvršenja ugovora (20 pondera).

Skori početak izgradnje nove zgrade RTV u Novom Sadu postao je izvestan, kada su krajem juna predstavnici Uprave za kapitalna ulaganja i Radio-televizije Vojvodine potpisali ugovor o prenosu sredstava. Preduslov za izgradnju novog objekta je uklanjanje ostataka ruševina na Mišeluku, za šta je zadužena Elita Cop.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;