INFONET-468X60-BANNER

NIP Spasić četvrtu godinu zaredom ocenjen sa najvišim kreditinm rejtingom

07.06.2017. | Gradjevinarstvo.rs

NIP SPASIĆ d.o.o Čuprija zasluženo sertifikovana četvrtu godinu za redom za odlično poslovanje u 2016. godini sa ocenom kreditnog rejtinga AA.

Na osnovu analize finansijskog poslovanja za proteklu godinu kompanija NIP SPASIĆ registovana za proizvodnju propratnog materijala za termoizolacione fasade ponela je u 2016. godini visoku ocenu bonitetne izvrsnosti poslovanja koja oslikava visok kreditni rejting u poslovanju - AA i postala ekskluzivni nosilac jednog od najprestižnijih sertifikata u Evropi – Creditworthiness Rating Excellence Certifikate.

Kompanija NIP SPASIĆ je lider u proizvodnji propratnog materijala za termoizolacione sisteme za građevinske objekte. Svoj put do današnje pozicije započela je davne 1985. godine i do dan danas sačuvala status porodične firme, ali transformisane u modernu proizvodnu kompaniju koja za svoj primarni cilj ima uspostavljanje i negovanje saradnje sa multinacionalnim trgovačkim kompanijama.

Sertifikat za bonitetnu izvrsnost poslovanja koji po identičnim kriterijumima Bisnode grupa dodeljuje u više od 19 zemanja Evrope, najbolji je pokazatelj stabilnosti i kvaliteta rada kompanije NIP SPASIĆ na tržištu. Sertifikat bonitetne izvrsnosti, kompanijama osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja.

- Priznanje bonitetne izvrsnosti za naše klijente je potvrda dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji dobitnike svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske unije, jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi – kažu iz firme NIP Spasić.

Kompanije nosioci sertifikata Bonitetne Izvrsnosti predstavlju pravne subjekte sa  nadprosečnom  ocenom vrednosti kompanija koje demonstriraju rejting izvrsnosti za tri uzastopne godine na osnovu finansijskih izveštaja i drugih dinamičkih pokazatelja preduzeća i predstavljaju izuzetno bezbedne i uspešane kompanije u narednih 12  meseci.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;