Zapažen nastup Isuzu vozila na BG CAR SHOW 05

21.03.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu DDOR BG CAR SHOW 05, firma TRIO Motors iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Isuzu, u hali 4 Beogradskog sajma, izložila je veći deo aktuelne game komercijalnih vozila ovog japanskog proizvođača, koji ove godine slavi tačno 100 godina postojanja.

Predstavnicima medija se prvog dana manifestacije obratio izvršni direktor TRIO Motorsa, Živko Marković, koji je na press konferencije predstavio aktuelne planove Isuzu dilerske mreže u Srbiji i upoznao prisutne kamionskim programom na domaćem tržištu.

Na veoma posećenom štandu, svakako najveća atrakcija jeste „D-MAX Monster Truck“, u atraktivnoj mat crnoj boji, specijalno modifikovan od strane TRIO Motorsa, s napomenom da se njegova dodatna oprema može bez problema ugraditi i na bilo koji drugi „D-MAX“. Cena izloženog modela iznosi 34.980 evra (+PDV).

Još jedan specijalizovan Isuzu pick-up na štandu bio je „D-MAX“ sa hidrauličnom teleskopskom platformom (tzv. „korpom“), idealno vozilo za komunalne službe održavanja ulične rasvete, koje zajedno sa nadogradnjom Socagio A314, iznosi 49.900 evra (+PDV).

Pored dva „specijalna” „D-MAX“ modela, svoje mesto na štandu našao je „obični” i „D-MAX Crew Cab“ u „Solar Plus“ paketu opreme, sa cenom od 27.450 evra (+PDV), koji je već prvog dana sajma pronašao put do svog vlasnika, a veliko interesovanje za izloženi model pokazali su i ostali posetioci.

Po prvi put je predstavljen i deo kamionskog programa, i to kamiona N i P-serije. „N35 Crew“ (sa produženom kabinom), ukupne nosivosti do 3,5 tona, koji se koji se može voziti i sa vozačkom dozvolom B kategorije, u izloženoj verziji sa tovarnim sandukom, košta 24.950 evra (+PDV).

Drugi prikazani kamion jeste nešto veći „P75 K Serie Blue“, sa Euro VI motorom, ukupne nosivosti do 7,5 tona, koji startuje od 31.900 evra (+PDV), bez nadgradnje. Pored kamiona prikazanih na štandu, svim zainteresovanim je, ispred hale 4 Beogradskog sajma, bio dostupan i „N35“ kao test-vozilo.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...
Dragana Tošić 27.06.2019.
Poštovani, molim Vas za kontakt firme u S...
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...