INFONET-468X60-BANNER

Dogodine gondolom po Zlatiboru

01.10.2015. | B-92

Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović potpisao je ugovor o izgradnji gondole sa pratećim objektima na Zlatiboru, saopštila je lokalna samouprava.

Stamatović je ugovor potpisao sa direktorom preduzeća MPP „Jedinstvo-Sevojno“ Markom Batakovićem i naveo da je vrednost kompletne investicije 13 miliona evra, kao i da je preostalo još izvođenje radova za koje je potpisan ugovor, a čija vrednost iznosi oko 415 miliona dinara sa PDV-om.

Nakon nostrifikacije dokumentacije francuskog proizvođača opreme, preostaje da Opština izda građevinsku dozvolu kako bi otpočeli poslovi.

- Očekujemo da se uskoro i administrativno izvrši prenos zemljišta sa Republike Srbije na Opštinu Čajetina, te da ćemo sledeće godine, kako je i planirano ugovorom, investiciju pustiti u funkciju – zaključio je Stamatović.

Direktor MPP „Jedinstvo“, Bataković zadovoljan je što njegovo preduzeće učestvuje u tako velikom projektu kao što je izgradnja gondole na Zlatiboru, koja je od velikog značaja i jedna od najvećih investicija u Srbiji.

- Preduzeće raspolaže potrebnim resursima, znanjem i iskustvom za realizaciju ovog projekta, pa će se ispoštovati ugovorom predviđeni rokovi – kazao je on.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;