INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Četvrta „Knauf Akademija“ održana na Ohridskom jezeru (video)

29.09.2015. | Gradjevinarstvo.rs

U nestvarnom jesenjem ambijentu na obali Ohridskog jezera održana je četvrta po redu „Knauf Akademija“, prva koja je organizovama u Makedoniji. Provereni tim organizatora u sastavu „Knauf“, „Knauf Insulation“ i „Knauf AMF“ ove godine je proširen još jednim članom – „Knauf Makedonija“.

Hotel „Izgrev“ bio je domaćin za oko 200 arhitekata, saradnika i kolega koji su u dvodnevnom programu imali priliku da kroz kratka predstavljanja čuju šta je novo u kompanijama iz „Knauf Grupe“.

Ipak, ove godine organizatori „Knauf Akademije“ odlučili su da promene njen koncept i da reč prepuste drugima. Tako je najveći deo akademije bio poveren gostujućim predavačima, koji su svojim izlaganjima kroz primere brojnih objekata u regionu pokazali na koje se sve načine mogu upotrebiti rešenja i proizvodi „Knauf Grupe“. Bila je to svojevrsna galerija najnovijih prestižnih projekata iz Srbije i Makedonije, od stambenih zgrada i poslovnih prostora, preko hotela, restorana, banjskih kompleksa, pa do industrijskih pogona i distributivnih centara.

Poruka nakon svih predavanja bila je jedinstvena: kvalitetna tehnička podrška i partnerstvo između kompanije i projektanta su ključni za obostrano zadovoljstvo i uspeh.

Gosti su imali priliku da uživaju u razgledanju kulturno-istorijskog blaga grada Ohrida, ali i u koncertu Vlatka Stefanovskog, priređenog specijalno za goste akademije.

Za kraj sjajnog druženja, organizovana je poseta fabrici gipsanih ploča u Debru, kao i obilazak rudnika gipsa u neposrednoj blizini fabrike, gde je čistoća minerala 99,99%, što ga čini jedinstvenim u svetu.

Što se tiče predstavljanja „Knauf Insulation“-a, pokušalo se da se, na malo drugačiji način, istakne da je partnerstvo sa arhitektama ono čemu se teži.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;