INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Uskoro novi proizvod "Metalke Majur" na tržištu - montažna kutija sa fiksatorom

24.09.2009. | eKapija

"Metalka Majur" uskoro počinje proizvodnju i prodaju potpuno novog proizvoda na našem tržištu - montažne kutije sa fiksatorom.

Montažna kutija sa fiksatorom omogućava postavljanje na jednostavan i brz način, bez gipsiranja prostora oko montažne kutije. Postavljanje se vrši u unapred pripremljen otvor u zidu prečnika 82mm i dubine minimum 60mm, stoji u saopštenju jagodinskog proizvođača.

Fiksator koji se isporučuje uz montažnu kutiju omogućava brzu montažu i čvrst položaj montažne kutije u zidu, a nakon postavljanja u zid moguće je pristupiti malterisanju zidova bez prethodnog gipsiranja prostora oko montažne kutije.

Montažna kutija ima veliku dubinu (66 mm) i veliki broj otvora za uvođenje kablova na dnu i sa bočnih strana, što olakšava rad instalaterima. Moguće je i postavljanje više montažnih kutija u nizu, čime se ostvaruje međuosno rastojanje između montažnih kutija od 71 mm, neophodno za montažu višestrukih ukrasnih okvira, saopšteno je.

Materijal od kog se izrađuje montažna kutija sa fiksatorom je "halogen-free", a ujedno omogućava adekvatnu krutost i elastičnost, za komforno i precizno postavljanje.

Kako kažu u "Metalci Majur", prednosti montažne kutije sa fiksatorom su brojne: ušteda u vremenu postavljanja u zid i do 50% vremena u odnosu na postavljanje sa gipsiranjem, efikasna, čista i brza montaža, a velika dubina montažne kutije (66mm) pogodna je za smeštaj kablova.

- Veliki broj uvodnika za kablove na dnu i sa bočnih strana montažne kutije omogućava lako uvođenje kablova, a dubinski graničnik obezbeđuje ravnomernu isturenost cele montažne kutije (9mm u odnosu na površinu zida) - kažu u tom preduzeću.

Novi proizvod biće prodavan kao komplet (montažna kutija sa fiksatorom), ali će duboka montažna kutija i fikstator moći da se kupe kao samostalni artikl.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;