INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Upoznajte laku građevinsku mehanizaciju

02.02.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Haberkorn dugi niz godina obezbeđuje profesionalne mašine i uređaje za potrebe građevinske operative. U pitanju je laka građevinska mehanizacija proverenih profesionalnih proizvođača kao što su Imer iz Italije, Hervisa Perles iz Španije, Flex iz Nemačke i AGT iz Rumunije.

IMER je jedan od najznačajnijih i najvećih proizvođača lake građevinske mehanizacije. Najzastupljeniji proizvodi na našem tržištu su svakako građevinske mešalice.

Imer mešalice su nečujne, prenos snage ne ide direktno na bubanj nego preko reduktora što ima za posledicu da je rad miran, nečujan, bez udarnih opterećenja. Manje se opterećuje remenica i motor i time se produžava vek trajanja. Upravljački točak (puž) je napravljen tako da se lako i precizno rukuje sa punom mešalicom. U ponudi imamo i benzinske mešalice.

Takođe, u ponudi su i tzv. Vrabac  dizalice nosivosti 150, 200, 300, 500 i 1000kg, sekačice za blokove i cigle, mašine za mašinsko malterisanje, rotori i statori…

Sve navedeno Haberkorn ima na stanju u svom magacinu u Veterniku kod Novog Sada.

Imer mešalica

Imer mešalica

HERVISA PERLES je španski proizvođač vibrirajućih proizvoda, vibro igli, vibro letvi. U pitanju je profesionalna proizvodnja i ovi proizvodi su namenjeni za "Heavy duty" rad. Na mnogim gradilištima mogu se videti ovi uređaji u upotrebi.

Vibro igle se najčešće koriste u dimenzijama od 38 do 75mm (crevo standardne dužine je 5m a kabel 10m). Igle je neophodno koristiti uz pretvarač koji može biti monofazni (dva ulaza)  ili trofazni (tri ulaza). Sistem vibriranja kod vibro letvi obezbeđuje Hondin motor GX 35. Proizvode se u dužinama od 1,5  2  2,5  i  3m

Vibro igla

Vibro igla

FLEX je nemačka kompanija koja je 1954. patentirala prvu ugaonu brusilicu na svetu, i sam naziv Flex (arica) je ušao u jezike širom sveta i reč je postala sinonim za brusilicu.

Najpoznatiji i autentični Flex proizvod je Giraffe (žirafa) bruslica za zid, koju najčešće koriste moleri, gipsari. Sam naziv Žirafa, za brusilicu za zid, je zaštićen i u vlasništvu je kompanije Flex.

Flex Žirafa čini oko 60% tržišta u Nemačkoj kad je u pitanju ova vrsta brusilice, i sam podatak dovoljno govori  o poverenju majstora u ovaj brend.

Usisivači, polirke za kamen i automobile spadaju u red najtraženijih Flex pojmova na interentu.

Brusilice, bušilice i akumulatorski alati su aduti ove kompanije jer je kvalitet delova i dug vek trajanja ovde zagarantovan. "Keep cool" sistem za baterije omogućava veliku izdržljivost i osigurava punu snagu za sve baterijske alate.

Flex žirafa

Flex žirafa

AGT iz Rumunije je proizvođač beton sekačica, vibro žaba, vibro ploča, helikopter za beton. U pitanju su proizvodi sa integrisanim HONDA motorima. Veliki broj ovi proizvoda se već dugi niz godina nalazi i na našem tržištu tako da su građevinci dobro upoznati sa AGT programom.

AGT beton sekačica

AGT beton sekačica

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;