PRIMNA
PRIMNA
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
IVIĆEVA 8

011 3169 142
011 3615 964
011 7154 769, IZLOŽBENI SALON
011 42 6 920, VELEPRODAJA
011 3169 142

PRIMNA

Preduzeće Primna d.o.o., sa sedištem u Ivićevoj 8, u Beogradu – Zemun, bavi se uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom vodovodnih armatura i opreme za kupatila. Dodatna delatnost preduzeća je uslužna delatnost održavanja i servisiranja armatura potrošača čiji proizvodni program zastupa na tržištu. Preduzeće u svom sastavu ima dva maloprodajna objekta kao i veleprodajnu mrežu od preko sto kupaca na teritoriji Srbije.

Firma Primna d.o.o. se bavi uvozom i servisom svetskih brendova poput Grohe, Villeroy&Boch, Dornbracht, Kludi, Miele i mnogih drugih. Ima mnogo godina iskusta u polju sanitarnih sistema i mreža pored Srbije pokriva i Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju. Radi na dosta projekata, velikih i malih (hoteli, zgrade, privatne vile, fabrike...). Primna je licencirani serviser svih brendova koje uvozi tako da ima i tehnički deo koji se bavi servisiranjem i održavanjem baterija domaćih i stranih proizvođača.

Ujedno je i distributer Pipelife cevi. Pipelife sastavni je deo evrposkog koncerna PIPELIFE International sa sedištem u Wiener Neudorf-u u Austriji. Vezana je za prodaju plastičnih cevi i sistema cevovoda za distribuciju vode, gasa, kanalizaciju, drenažu, zaštitu kablova, kućnih instalacija kanalizacije, vodovoda i grejanja.

Primna d.o.o. nudi  svetske poznate brendove, kvalitetne proizvode kao i uslugu ugradnje i  održavanja istih, pored toga nudi konsultacije i usluge projektovanja enterijera i exterijera.

Lista referenci:

 1. Hotel Hyatt - Beograd  
 2. Aerodrom Beograd - Beograd
 3. Hotel Pašina česma -  Leskovac
 4. Hotel Palisad - Zlatibor
 5. Hotel Zelengora -  Kragujevac
 6. Hotel Kragujevac - Kragujevac
 7. Fabrika Fijat - Kragujevac
 8. Hotel Premijer Aqua  - Vrdnik
 9. Stambeno naselje West 65 1. i 2. faza - Beograd
 10. Hotel Holiday Inn Express - Beograd
 11. Hotel Castellastva  - Petrovac, Crna Gora
 12. Hotel Hemera - Podgorica, Crna Gora
 13. Hotel Grand - Kopaonik
 14. Tržni centar Ušće - Beograd
 15. Stambena zgrada Atrium - Beograd
 16. Hotel Marriott Courtyard  - Beograd
 17. Industrijski kompleks  Vibak - Jagodina
 18. Stambena zgrada Obelix - Beograd