IZOLACIJA-468X60-BANNER

Modernizacija u A.D. Alpro – Počinje sa radom novi pogon plastifikacije

08.05.2018. | Gradjevinarstvo.rs

U toku tekućeg meseca, maja 2018. godine, počinje sa radom novi pogon plastifikacije, sa većim proizvodnim kapacitetima i boljim tehničkim performansama. Simobolično, puštanje u rad novog pogona dešava se tačno 20 godina nakon početka rada prve Alprove plastifikacije.

Takođe, radi se na modernizaciji linije za termomost, a u skoroj budućnosti očekuje se i automatizacija ovog pogona sa ciljem poboljšanja efikasnosti proizvodnje i performansi proizvoda koji odgovara standardima energetske efikasnosti.

Visokotehnološki proces proizvodnje omogućio je ponudu savremeno integrisanih rešenja koja odgovaraju najekstremnijim uslovima i zahtevima na tržištu. Kupcima se obezbeđuje kvalitetan proizvod koji je u potpunosti prilagođen njihovim potrebama i očekivanjima.

Alpro A.D. Vlasenica – Investiramo u budućnost!

Sa više od 40 godina poslovanja, kompanija Alpro iz Vlasenice (RS, BiH) spada među vodeće  u proizvodnji aluminijumskih profila u regionu.

Proizvodnja u Alpru se obavlja po tehnološkim standardima Alumil grupacije (čiji je Alpro deo) što omogućava plasiranje gotovih proizvoda sertifikovanih od instituta priznatih na evropskom i svetskom nivou: IFT Rosenhaim,  PHI, ATG, CSTB, AAMA i mnogi drugi.

Za više informacija posetite www.alpro-vl.com  ili www.alumil.com

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;