INFONET-468X60-BANNER

MAXIDOM.RS - u roku od 24 sata na tvojoj adresi!

10.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Nabavka materijala može biti više nego izazovan proces, posebno u građevinskoj industriji gde su tačnost, kvalitet i dostupnost ključni za smanjivanje potencijalnih dodatnih troškova. Projekti uređenja i renoviranja kako životnih tako i poslovnih prostora zahtevaju pronalaženje visokokvalitetnih materijala koji će zadovoljiti standarde koje ovakvi projekti zahtevaju i osigurati sigurnost i trajnost izvršenih radova.

Sve što vam je potrebno naći ćete na jednom mestu

Sve što vam je potrebno naći ćete na jednom mestu (Foto: Stefan Jovanović)

Projekti uređenja i renoviranja kako životnih tako i poslovnih prostora zahtevaju pronalaženje visokokvalitetnih materijala koji će zadovoljiti standarde koje ovakvi projekti zahtevaju i osigurati sigurnost i trajnost izvršenih radova.

Najčešći izazovi sa kojima se suočavaju profesionalci u građevinskoj industriji su dostupnost različitih materijala i njihov kvalitet. Osim toga, i projekti uređenja enterijera pretpostavljaju pouzdane saradnike koji će celokupan proces renoviranja i izgradnje nositi sa sigurnošću i pomoći u realizaciji ideje u delo.

Boje i lakovi

Boje i lakovi (Foto: Stefan Jovanović)

Inovativni koncept kupovine, koji se uveliko primenjuje širom sveta, igra ključnu ulogu u prilagođavanju modernim potrebama kupaca, pružajući im veću fleksibilnost i lakši pristup širokom asortimanu proizvoda. Ovakav pristup kupovini koji postaje sve važniji u svetu savremene trgovine, kako u fizičkim prodavnicama, tako i putem online platformi, polako se primenjuje i na tržištu Srbije.

Građevinski lepkovi

Građevinski lepkovi (Foto: Stefan Jovanović)

Najveći građevinski centar na tržištu Srbije, maloprodajni objekat MAXIDOM.RS nedavno je otvoren na adresi Pančevački put 81 u Beogradu i predstavlja mesto gde ćete pronaći sve za izgradnju, renoviranje i opremanje. Otvaranjem ovog najvećeg građevinskog centra na srpskom tržištu, nedoumice prilikom upuštanja u projekte uređenja prostora postaće nešto sa čime ćete se nositi sa lakoćom.

Izolacija

Izolacija (Foto: Stefan Jovanović)

MAXIDOM.RS nudi impresivan asortiman proizvoda, sa više od 25.000 artikala koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bez obzira da li gradite svoj dom iz snova, renovirate stan ili kreirate poslovni prostor po vašoj meri i željama, ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno - građevinski materijal, sanitarije, krovne obloge, izolaciju, fasade, boje i lakove, rasvetu, elektromaterijal, sobnu stolariju, ručne alate, zaštitnu opremu i mnoge druge elemente za uređenje prostora.

Vrata

Vrata (Foto: Stefan Jovanović)

Ovaj građevinski centar, koji se prostire na impresivnih 12.700 kvadratnih metara prodajno-magacinskog prostora, pomera granice i donosi inovaciju na domaće tržište građevinskih materijala nudeći sveobuhvatnu ponudu materijala, alata i opreme za uređenje doma, i sve to uz stručnu podršku i savete prodavaca.

S obzirom na bogat izbor proizvoda, stručni tim i čak tri različita kanala prodaje, MAXIDOM.RS je idealno mesto za sve one koji žele da ostvare svoje projekte, bilo da su profesionalci sa visokim standardima prilikom gradnje ili hobisti koji vole da samostalno izvode projekte renoviranja.

Sanitarije

Sanitarije (Foto: Stefan Jovanović)

U zavisnosti od ličnih preferencija kupovine, imate mogućnost da posetite novootvoreni maloprodajni objekat, kontaktirate operatere putem kontakt centra ili istražiti celokupan asortiman MAXIDOM.RS putem online prodavnice. Osim toga, ovaj građevinski centar obezbeđuje dostavu i prilagođeno vreme isporuke što u velikoj meri doprinosi uštedi vremena i novca tokom procesa uređenja ili izgradnje.

Vaš dom zaslužuje najbolje, zato posetite MAXIDOM.RS i uverite se da na jednom mestu zaista imate sve što je potrebno da pretvorite vašu maštu u realnost!

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


XELLA-300X250-BANNER
AUSTROTHERM-300X250-BANNER
VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ROCA
ROCA
ZAPREŠIĆ
www.hr.roca.com

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

GEALAN RS
GEALAN RS
BEOGRAD-BATAJNICA
www.gealan.rs

POLET IGK
POLET IGK
NOVI BEČEJ
www.polet.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;