SFSOPLATE-468X60-BANNER

Napredna Archicad BIM obuka: Archicad BIM radni proces

09.05.2024. | Gradjevinarstvo.rs

U razvoju Archicad BIM projekta neophodno je definisati formalni tok posla. Tokom napredne online obuke "Archicad BIM radni proces", koju organizuje kompanija hiCAD, prelaze se svi neophodni koraci u solo Archicad okruženju i na realnom projektu. Prijavite se na listu polaznika i rezervišite svoje mesto na ovoj sjajnoj obuci.

BIM obuka

Foto: hiCAD

Svi uspešni polaznici kursa dobijaju međunarodno priznati sertifikat o pohađanju.

Za koga je ova obuka?

Koristite Archicad i želite da zakoračite u svet BIM-a? Radite u timu ali vam trebaju poboljšanja? Napredna obuka "Archicad BIM radni proces" daje odlične smernice i ideje kako implementirati Archicad u BIM radni proces.

Naprednu online obuku "Archicad BIM radni proces" vodi trener u tročasovnim terminima. Online termini se održavaju tri puta nedeljno, što znači da će ukupno biti 9 radnih časova aktivnog rada na realnim projektima.

Koje tehnike ćete savladati na ovoj obuci?

Teme su inovativne, sa preporukama i smernicama kako od strane Graphisoft-a, tako i od strane instruktora koji će podeliti sa vama svoje iskustvo.

Modelovanje terena na više načina, kako možemo sarađivati sa geometrima, od uvoza/izvoza klasičnog DWG fajla, kako iskoristiti apsolutne koordinate u txt formatu i automatizacijom kreirati postojeći teren u Archicad-u, do implementacije i upotrebe Point Cloudova.

Veze sa apsolutnim koordinatama, georeferenciranja i objašnjenja najispravnijeg i najjednostavnijeg načina rada.

Šta je IFC i kako i kada ga koristimo. Imaćete prilike da naučite kako podatke i informacije iz Archicad-a možete da prenesete i na druge softvere u zavisnosti od samog softvera. Veza Archicad-Revit-Tower-Bexel Manager-ArchGIS.

Naučite koliko ste u prednosti kao projektant da uz pomoć Archicad-a kreirate svoj BIM model i kako da sarađujete sa drugim strukama, koje su to opcije koje mogu ubrzati vaš proces modelovanja.

Više informacija i prijava na linku.

Organizacija obuke

Onlajn obuka se odvija tokom jedne nedelje, uživo, na srpskom jeziku, uz instruktora, po sistemu korak-po-korak, kroz rad na projektima.

Realizuje  se u 3 sesije po 180 minuta i traje ukupno 9 časova.

Termini u maju:

  • 14.05.2024. utorak • 16:00 - 19:00 časova;
  • 16.05.2024. četvrtak • 16:00 - 19:00 časova;
  • 17.05.2024. petak • 16:00 - 19:00 časova.

Materijal

Za uspešno praćenje obuke neophodno je da polaznik ima odgovarajući računar, sa internet vezom i sa instaliranim softverom Archicad 27, sa Trial, EDU ili komercijalnom licencom, na kome će raditi. Online obuka se organizuje preko Microsoft Teams aplikacije, gde polaznici rade paralelno sa instruktorom, te je poželjno da polaznici tokom obuke imaju 2 ekrana (prvi za praćenje obuke, drugi ekran kao radnu površinu).

Materijali u elektronskoj formi biće dostupni za preuzimanje putem linka koji polaznici dobijaju. Među materijalima nakon svake sesije, naći će se i pristupni link sa snimkom obuke.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;