PRIJAVA-468X60-BANNER

Ceresit Si-Si fasadni malteri povoljniji za 15 odsto

11.04.2013. | Gradjevinarstvo.rs

U susret Beogradskom sajmu građevine, Henkel Ceresit predstavio je najnovije inovacije i investicije u svojoj fabrici u Inđiji. Jovan Šarenac, izvršni direktor Henkel Ceresit i Mislav Smolčić, direktor marketinga, upoznali su predstavnike medija sa najnovijom generacijom fasadnih maltera Si-Si koja se proizvodi u Inđiji. Takođe, predstavljen je i Ceresit Stretch hood inovativni sistem pakovanja paleta, investicija vredna 60 miliona dinara, kao i jedinstveni Ceresit klub program lojalnosti za profesionalne korisnike.

Konferencija za novinare Henkel Ceresit

"Henkel Ceresit kao lider u svojoj oblasti, kontinuirano ulaže u unapređenje proizvodnih procesa i implementaciju novih tehnologija. Sa zadovoljstvom možemo da Vam predstavimo najnoviju tehnologiju fasadnih maltera, silikonsko–silikatnih (Si&Si) koji se od skoro proizvode u Inđiji. Zahvaljujući hibridnoj tehnologiji, domaćoj  proizvodnji i korišćenju lokalnih sirovina, cena Si-Si maltera snižena je za 15 odsto u odnosu na prošlogodišnju, kada smo ovaj proizvod uvozili iz Henkelovih fabrika u Evropskoj uniji. Domaća proizvodnja nam omogućava da još više izađemo u susret očekivanjima i potrebama naših potrošača, koji su nam uvek na prvom mestu. Ovom prilikom bih izdvojio i Ceresit Stretch hood sistem,  investiciju vrednu 60 miliona dinara, koja doprinosi bezbednosti na radu, a takođe ispunjava i sve ekološke uslove", izjavio je Jovan Šarenac, izvršni direktor Henkel Ceresit.

Henkel Ceresit silikonsko-silikatni (Si-Si) fasadni malteri, predstavljaju inovaciju najnovije generacije koja doprinosi povećanju energetske efikasnosti termoizolovane građevine, a koja predstavlja potpuni novitet u ponudi Henkela. Ovi malteri do skoro su se uvozili, a zahvaljujući primeni novih tehnologija u proizvodnom pogonu u Inđiji, od ove godine se proizvode u Srbiji. U periodu kada svi podižu cene, Ceresit Si-Si malteri su za 15 odsto jeftiniji u ponudi u odnosu na prošlu godinu, što predstavlja sigurnu prednost za potrošače.

Ceresit fabrika u Inđiji

Obilazak fabrike

Ceresit Stretch hood sistem, inovacija vredna 60 miliona dinara, podrazumeva potpuno nov način pakovanja paleta pri čemu je značajno smanjena mogućnost deformacije palete i proizvoda pri transportu, i obezbeđuje sigurnije skladištenje paleta u spoljnim uslovima. Novi sistem pakovanja ispunjava ekološke zahteve, veću sigurnost na radu, a sam proces pakovanja doprinosi uštedi energije.

Dodatno, u cilju stvaranja trajne veze sa profesionalnim korisnicima, pokrenut je Ceresit klub program lojalnosti zahvaljujući kom svi kupci Ceresit proizvoda, koji tokom naredna dva meseca sakupe traženi broj poena, mogu da osvoje vredne nagrade. Više informacije o Ceresit klubu, svi zainteresovani će imati priliku da dobiju na Beogradskom sajmu građevine na štandu Ceresit u hali 3, od 16. do 20. aprila. 2013 godine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...
Mig 23.12.2022.
Zašto ne povezati Zrenjanin sa postojećim a...
DARKO 23.12.2022.
Naravno da su bespravni investitori motivis...

;