SFSOPLATE-468X60-BANNER

Asfaltiranje lozničkih puteva

14.07.2011. | RTS

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović je rekao novinarima da se asfaltiranje šest ulica u pet mesnih zajednica Loznice, finansira u potpunosti iz NIP-a sa 31 ,6 miliona dinara.

On je dodao da je na tenderu, kao najbolji ponuđač za obavljanje tog posla, odabrano PZP Valjevo. To preduzeće će raditi novi kolovozni zastor na saobraćajnicama u seoskim mesnim zajednicama i prigradskim naseljima, u ukupnoj dužini od 9,3km.

Petrović je rekao da se, na osnovu ugovora potpisanog početkom meseca, izvođač obavezao da predviđene radove završi za 80 dana, a da će nadzor obaviti lozničko JP Grad.

Posle uređivanja saobraćajnica i trgova u centru grada, ranije usvojenim Programom revitalizacije sela, lokalna samouprava se opredelila da na više načina podrži razvoj ruralnog područja Loznice, od kojih je jedan od važnijih potpuno obnavljanje tamošnjih puteva.

"Lokalna samouprava Loznice se zalaže da na seoskom području stvori kvalitetnije uslove za život, koji ne mogu da se ispune ukoliko ne postoji dobra energetska i komunalna infrastruktura", istakao je Petrović. Gradonačelnik Loznice naglasio je da ti putevi jesu lokalni, ali da imaju kapitalni karakter za grad.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;