INFONET-468X60-BANNER

Energetska efikasnost u vašem e-mail sandučetu

20.06.2011. | Gradjevinarstvo.rs

Svim internet korisnicima u Srbiji od 1. jula biće dostupan E2 magazin, prvi dvomesečni online magazin o energetskoj efikasnosti - jednostavnom prijavom na E2 newsletter na sajtu www.e2.rs

E2 magazin je namenjen kako profesionalcima u sektoru građevinarstva, informacionih tehnologija i transporta tako i entuzijastima koji u svom poslu, odnosno u svom domu, nastoje da primenjuju principe energetske efikasnosti i tako ostvaruju uštede.

Eksponencijalni rast internet korisnika u svetu i kod nas kao i situacija u kojoj i do 90% budućih kupovina počinje pretraživanjem podataka za proizvodima i uslugama iz fotelje, doveli su do pojave novog načina deljenja informacija – bez trošenja novinskog papira i plaćanja poštarine.

Posetioci portala Gradjevinarstvo.rs i svi čitaoci koji 1. jula pročitaju prvi broj E2 magazina i pronađu skriveni simbol zelenu kućicu, na nekoj od strana magazina, biće u prilici da osvoje vikend u etno apartmanima Zeleni čardaci na Tari. Više informacija u samom magazinu kao i na fun page strani E2 magazina na Facebook-u.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;