IZOLACIJA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Hidraulični sistemi - profitabilan i lako prenosiv alat u građevinarstvu

26.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Hidraulični sistemi Breaker dizajnirani su za profesionalne korisnike, sastoje se od hidrauličnih stanica i alata i predstavljaju budućnost u građevinskoj industriji. Najveće prednosti u odnosu na konvencionalne alate su odlične performanse, niski troškovi održavanja i velika mobilnost, kao i mnogo manja potrošnja goriva.

Hidraulični sistemi

Hidraulični sistemi (Foto: IKT)

Hidraulične stanice - agregati su izvor energije, visokih tehničkih karakteristika i pouzdanosti. Karakteriše ih jednostavna i čvrsta konstrukcija sa nekoliko potrošnih delova, a svi delovi su zaštićeni unutar kućišta, što obezbeđuje maksimalan vek trajanja. Opremljeni su točkovima velikog prečnika i ručicom koja se izvlači, tako da je dovoljan jedan rukovalac za pomeranje mašine na gradilištu.

Na hidraulične agregate se lako povezuju profesionalni hidraulični alati koji su male težine i velike snage: motorne testere, dijamantske bušilice, ručni čekići, bušaći čekići, ručne testere, pumpe, dizalice... Od skoro je na našem tržištu i hidraulični pobijač stubova koji nalazi veliku primenu pri postavljanju solarnih panela, ograda, saobraćajnih znakova, ograda na auto-putevima, u šumarstvu, vinogradarstvu, za postavljanje svih vrsta čeličnih profila, sidrenje itd.

Hidraulični agregat pruža mnogo mogućnosti. Samo jedan hidraulični agregat se može koristiti za više alata i više operacija u isto vreme: pobijanje stubova, rušenje, sečenje, bušenje, izvlačenje vode itd. Hidraulični agregati i alati, zbog svojih gabarita, mogu se transportovati u bilo kom vozilu što transport čini mnogo jeftinijim.

Ukoliko je korišćenje alata koji su profitabilni i pouzdani način vašeg poslovanja, više informacija o hidrauličnim sistemima Breaker sa kompletnim tehničkim karakteristikama možete naći u kompaniji IKT.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


HABERKORN
HABERKORN
NOVI SAD-VETERNIK
www.haberkorn.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

GEM TRADE
GEM TRADE
NOVI SAD

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 24.11.2023.
Čini mi se da ne bi bila loša ni kombinacij...
DARKO 06.11.2023.
Na svake 2 godine ili pred izbore ista prič...
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...

;