PRIJAVA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Alumil i Akademija arhitektonskog aluminijuma održali seminar za arhitekte i proizvođače u Srbiji

10.05.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Alumil i Akademija arhitektonskog aluminijuma su u periodu od 25. do 27. aprila oranizovali tri stručna seminara za arhitekte i proizvođače u Beogradu i Jagodini na temu "Ugradnja aluminijumskih pozicija."

Alumil veruje da je edukacija partnera od izuzetne važnosti

Alumil veruje da je edukacija partnera od izuzetne važnosti (Foto: Alumil)

Seminari koji su okupili ukupno preko 180 učesnika sastojali su se od teorijskog i praktičnog dela kroz koje su objašnjeni i demonstrirani svi važni segmenti pravilne ugradnje aluminijumskih pozicija i upotreba odgovarajućih savremenih materijala za zaptivanje. Nakon završenog seminara učesnicima su uručeni sertifikati.

Alumil čvrsto veruje da je edukacija partnera od izuzetne važnosti kako bi zajedničkim snagama gradili savršenstvo svaki dan. Zbog toga je ALUMIL kompanija stvorila poseban institut Akademiju arhitektonskog aluminijuma kako bi partnerima pružila znanje i obuku u najsavremenijim tehničkim i komercijalnim segmenitma.

Seminari su se sastojali su se od teorijskog i praktičnog dela

Seminari su se sastojali su se od teorijskog i praktičnog dela (Foto: Alumil)

Akademija arhitektonskog aluminijuma je istraživački, edukativni i konsultantski centar sa vizijom za kontinuirani razvoj kako profesionalaca tako i kompanija u oblasti arhitektonskih aluminijumskih sistema.

Institut je nastao u saradnji sa vodećim grčkim univerzitetima (Univerzitet Aristotel i Univerzitet Makedonia u Solunu), kompanijama visoke tehnologije (D-cube, Atlantis Engineering) i uspešnim kompanijama u industriji (GLM, Alutrade). Priznat je od strane Generalnog sekretarijata za istraživanje i inovacije Ministarstva razvoja, koji je deo inovacionog ekosistema u Grčkoj.

Akademija arhitektonskog aluminijuma pruža usluge kroz tri stuba:

  • Poslovno savetovanje: Skup personalizovanih i specijalizovanih konsultacija, kroz koje se unapređuju organizacija, poslovanje, učinak i strategija preduzeća, sa ciljem povećanja njihove konkurentnosti i povećanja profitabilnosti.
  • Tehnička podrška: Personalizovana usluga koja kombinuje teorijsku sa tehničkom obukom, nudeći podršku i stručnost u svim ALUMIL serijama arhitektonskih sistema, kako pojedinačnim profesionalcima tako i kompanijama u sektoru.
  • Profesionalna obuka: Obuhvata dva sveobuhvatna programa obuke ("Priprema sertifikacije proizvođača aluminijuma" i "Tehničar aluminijumskih pozicija"), koji koriste prednosti iz oblasti ove industrije, osiguravajući profesionalnu budućnost proizvođača i mladih ljudi koji su zainteresovani da se pridruže kompaniji aluminijumske industrije.
 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


BAUDER-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 26.05.2023.
Mogu da se mešaju sa epoksidnim smolama. Za...
Дејан 24.05.2023.
Да ли ваши пигменти могу да се мешају са еп...
Sloba 22.05.2023.
Lepi planovi ali nikad više. Idemo na Taru.
Konstruktor 17.05.2023.
Kolege, imajuci visedecenjsko iskustvo iza ...
Šef gradilišta 16.05.2023.
Srđane, verovatno si mlad statičar koji kor...

;