INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Brušenje zidova i plafona bez prašine: Bosch Professional GTR 550 brusilica za zidove

27.04.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Predstavljamo vam novu brusilicu za zidove kompanije Bosch. GTR 550 Professional nudi efikasno rešenje molerima, monterima i profesionalnim radnicima u završnoj obradi u građevinarstvu, koji obavljaju obimne poslove brušenja zidova i plafona ili pripremu površina za gitovanje i malterisanje.

Ultra fleksibilna glava omogućava klizanje bez napora

Ultra fleksibilna glava omogućava klizanje bez napora (Foto: Robert Bosch)

Napravljena je za brzo i efikasno brušenje suve gradnje i izuzetno je izdržljiva u obavljanju zahtevnih poslova. GTR 500 brusilica za zidove pruža veliku fleksibilnost u radu zbog velikog raspona nagiba i zahvaljujući patentiranoj ultra fleksibilnoj glavi koja omogućava klizanje bez napora duž plafona i zidova sa značajno manjim rizikom od oštećenja površine.

Funkcija za brušenje plafona, obezbeđuje udobnost i osećaj manje težine jer se težina alata delimično pripija uz plafon, usled čega brušenje plafona postaje manje naporno i prijatnije. Uz Bosch profesionalni usisivač i odgovarajući brusni papir predstavlja idealno rešenje za brušenje zidova i plafona bez prašine. Rad bez prašine je od izuzetne važnosti prvenstveno za očuvanje sopstvenog zdravlja. Takođe, životni vek vašeg alata i pribora će biti znatno duži.

GTR 500 brusilica pruža veliku fleksibilnost u radu

GTR 500 brusilica omogućava veliku fleksibilnost u radu (Foto: Robert Bosch)

GTR 550 Professional takođe poseduje ergonomsku L-dršku koja smanjuje naprezanje usled istezanja tokom brušenja i daje dodatnu udobnost i maksimalnu praktičnost prilikom rada, nezavisno od toga u kom položaju se nalazite. Inovativni dizajn šipke iz segmenata sa bravom za brzu promenu obezbeđuje fleksibilnu dužinu i brzo prilagođavanje u tesnim prostorima i to od 110mm, 1700mm pa sve do maksimalnih 2300mm.

Ova elekrična bruslica za suvu gradnju poseduje snažan i izdržljiv motor koji pruža velike brzine brušenja u zahtevnim uslovima. Motor je postavljen izvan centra nosača brusnog papira, tako da je u kombinaciji sa usisnim crevom brusna glava mašine stabilnija, a početak brušenja veoma lagan i bez neželjenih oštećenja površine za brušenje. Stalna brzina održava veliku efikasnost materijala i brzu završnu obradu površina.

Ukoliko ste u potrazi za za pouzdanim, visokokvalitetnim i izdržljivim alatom za potrebe završne obrade, onda je GTR 550 Professional pravi izbor za vas.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;