PRIJAVA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Svetlo mediteranskog dizajna

06.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Od 13. do 17. marta 2023. Roca će predstaviti svoje kolekcije kupatila, inovacije proizvoda i vrhunske tehnologije na vodećem svetskom sajmu kupatila i instalacija u Frankfurtu.

ISH je vodeći svetski sajam kupatila i instalacija

ISH je vodeći svetski sajam kupatila i instalacija (Foto: Roca)

Posetioci će imati priliku da vide primere najnovijih kolekcija kupatila nastalih u saradnji sa međunarodnim dizajnerima, pametne proizvode za kupatila, kao i univerzalna dizajnerska rešenja.

Roca će predstaviti svoje najnovije proizvode s fokusom na održivost, najsavremeniju tehnologiju i blagostanje. Privlačan dizajn, nove boje, oblici i inovativne karakteristike doprinose novom nivou udobnosti, higijene i povezivosti.

Roca se udružila sa arhitektonsko-dizajnerskim studiom Mesura, sa sedištem u Barseloni, kako bi stvorila impresivan štand koji poziva posetioce da se okupe i upoznaju s Rocinim novim proizvodima. Instalacija se proteže oko središnjeg trga, simbola zajednice i društvene interakcije, a njen dizajn poziva na razgovor i interakciju s novitetima.

Posetioci će imati priliku da vide primere najnovijih kolekcija kupatila

Posetioci će imati priliku da vide primere najnovijih kolekcija kupatila (Foto: Roca)

Štand okružuju tradicionalni šaloni koji dodaju osećaj intimnosti i povezanosti usred velikog sajma. Blago svetlo, igra senki, suptilni tonovi i prirodni materijali stvaraju mirno i harmonično iskustvo koje podstiče ugodno druženje.

- Tri nove kolekcije Ona, Tura i Nu predstavljaju doslednu dalju evoluciju marke Roca. Mediteransku estetiku obogaćujemo revolucionarnim inovacijama i najnovijim tehnologijama za pametna kupatila. Na ovogodišnjem ISH-u pružamo uvid u budućnost - obećao je Marc Viardot, direktor marketinga i dizajna Grupe Roca.

Roca vas očekuje na sajmu ISH Frankfurt od 13. do 17. marta, u hali 3.1, štand C69.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Slobo 23.03.2023.
Zato i jeste Beograd na vodi.
skeva 23.03.2023.
Jel' to Beograd na vodi ?
Milan 22.03.2023.
Konačno! Pruga do Niša i dalje ka Solunu je...
Sasa 21.03.2023.
E nas dragi Bakicu, za sve si bio u pravu.
Gagi 21.03.2023.
Dvadeseti sprat je oko 70 metara vodenog st...

;