IZOLACIJA-468X60-BANNER

Park Vila Residence gradi se Xella materijalima

10.11.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Jedinstveni stambeno–poslovni kompleks, Park Vila Resedence, gradi se u najlepšem delu Voždovca na neverovatnih 57.000m2.

330 stanova različitih struktura, raspoređenih u 4 lamele

330 stanova različitih struktura, raspoređenih u 4 lamele (Foto: Mada Real Estate)

Ovaj inovativni kompleks koji predstavlja ideal luksuza, lepote i funkcionalnosti, biće izgrađen od savremenih i najkvalitetnijih materijala te će budućim stanarima ponuditi udobnost i vrhunski kvalitet stanovanja.

Park Vila Residence sadrži 330 stanova različitih struktura, raspoređenih u 4 lamele, 29 penthausa, kao i moderan poslovni prostor. Brižljivo projektovani stanovi, obezbediće komforan život prilagođen savremenom načinu života, uz poseban osvrt na zaštitu od buke. Zahvaljujući upotrebi Ytong Fono blokova 20 i 25cm i Silka blokova 115NF, 175NF, 200NF, koji predstavljaju jedinstveno rešenje za zvučnu izolaciju kompanije Xella, čitav kompleks odllikovaće vrhunski zvučni komfor.

Oaza svežine i funkcionalnosti, nadomak Banjičke šume, oslikava viziju investitora Mada Real Estate, da spoji prirodno okuženje, eleganciju životnog prostora i premium kvalitet stanovanja. Zato ne čudi da je izbor investitora za izgradnju ovog atraktivnog arhitektonskog kompleksa, upravo Ytong - ekološki i potpuno prirodan materijal koji odgovara svim standardima zelene i održive gradnje.

Privatno dvorište

Privatno dvorište za stanare (Foto: Mada Real Estate)

Luksuzno opremljene stambene jedinice sa velikim staklenim kliznim površinama, ozelenjene terase  i nesvakidašnji pogled, projektovani su do najsitnijeg detalja kako bi u potpunosti odgovorili na zahteve i potrebe budućih stanara.

Kompleks Park Vila Residence, sa svim sadržajima jednog "malog grada", okruživaće privatno dvorište od čak 1.700m2 namenjeno samo stanarima, kao i obilje zelenih površina.

Moderan dizajn, kvalitetna gradnja i pažljivo uspostavljena ravnoteža između prirodnih pejzaža i izgrađenog okruženja, čine ovaj kompleks idealnim mestom za komforan i kvalitetan način stanovanja.

Izvođač radova je M-ENTERIJER GRADNJA DOO a za izgradnju kompleksa Park Vila Residence, upotrebljeno je 2.500m3 Xella materijala, koji je korišćen na različitim pozicijama unutrašnjih zidova.

Završetak radova očekuje se 2023. godine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


HABERKORN
HABERKORN
NOVI SAD-VETERNIK
www.haberkorn.rs

LHR
LHR
NOVI BEOGRAD
www.lhr.rs

ILGRAD
ILGRAD
BEOGRAD-PINOSAVA
www.ilgrad.rs

PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...

;