INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Park Vila Residence gradi se Xella materijalima

10.11.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Jedinstveni stambeno–poslovni kompleks, Park Vila Resedence, gradi se u najlepšem delu Voždovca na neverovatnih 57.000m2.

330 stanova različitih struktura, raspoređenih u 4 lamele

330 stanova različitih struktura, raspoređenih u 4 lamele (Foto: Mada Real Estate)

Ovaj inovativni kompleks koji predstavlja ideal luksuza, lepote i funkcionalnosti, biće izgrađen od savremenih i najkvalitetnijih materijala te će budućim stanarima ponuditi udobnost i vrhunski kvalitet stanovanja.

Park Vila Residence sadrži 330 stanova različitih struktura, raspoređenih u 4 lamele, 29 penthausa, kao i moderan poslovni prostor. Brižljivo projektovani stanovi, obezbediće komforan život prilagođen savremenom načinu života, uz poseban osvrt na zaštitu od buke. Zahvaljujući upotrebi Ytong Fono blokova 20 i 25cm i Silka blokova 115NF, 175NF, 200NF, koji predstavljaju jedinstveno rešenje za zvučnu izolaciju kompanije Xella, čitav kompleks odllikovaće vrhunski zvučni komfor.

Oaza svežine i funkcionalnosti, nadomak Banjičke šume, oslikava viziju investitora Mada Real Estate, da spoji prirodno okuženje, eleganciju životnog prostora i premium kvalitet stanovanja. Zato ne čudi da je izbor investitora za izgradnju ovog atraktivnog arhitektonskog kompleksa, upravo Ytong - ekološki i potpuno prirodan materijal koji odgovara svim standardima zelene i održive gradnje.

Privatno dvorište

Privatno dvorište za stanare (Foto: Mada Real Estate)

Luksuzno opremljene stambene jedinice sa velikim staklenim kliznim površinama, ozelenjene terase  i nesvakidašnji pogled, projektovani su do najsitnijeg detalja kako bi u potpunosti odgovorili na zahteve i potrebe budućih stanara.

Kompleks Park Vila Residence, sa svim sadržajima jednog "malog grada", okruživaće privatno dvorište od čak 1.700m2 namenjeno samo stanarima, kao i obilje zelenih površina.

Moderan dizajn, kvalitetna gradnja i pažljivo uspostavljena ravnoteža između prirodnih pejzaža i izgrađenog okruženja, čine ovaj kompleks idealnim mestom za komforan i kvalitetan način stanovanja.

Izvođač radova je M-ENTERIJER GRADNJA DOO a za izgradnju kompleksa Park Vila Residence, upotrebljeno je 2.500m3 Xella materijala, koji je korišćen na različitim pozicijama unutrašnjih zidova.

Završetak radova očekuje se 2023. godine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;