INFONET-468X60-BANNER

Roca predstavlja novu kolekciju inspirisanu Mediteranom - ONA

02.11.2022. | Gradjevinarstvo.rs

ONA se ističe svojom svestranošću, širokom ponudom asortimana i svevremenskim dizajnom mekanih oblika i geometrijskih linija. Sredozemno more – njegovi pejzaži, stil života i vrednosti – inspirisalo je kreaciju najnovije kolekcije - ONA ("talas" na katalonskom), koja nudi dizajnerska rešenja za potpuno opremanje bilo koje vrste kupatila.

Roca, kolekcija ONA

Roca, kolekcija ONA (Foto: Roca)

Kolekcija razvijena kroz saradnju Roca dizajnerskog tima i međunarodnih studija Noa Design i Benedito Design, definisana je mekim oblicima geometrijskih linija. Ova potpuna kolekcija za kupatila kombinuje visokofunkcionalan, pristupačan i svevremenski dizajn sa novim standardima higijene i udobnosti, što je čini idealnom za renoviranje bilo kog kupatila.

Osmišljeni u saradnji sa studiom Noa Design, lavaboi ONA predstavljaju sve mogućnosti koje u izradi nudi Fineceramic® - keramički materijal koji omogućava finije i lakše komade koji se lako prilagođavaju svakoj veličini. Štaviše, Fineceramic® pomaže održivosti proizvodnog procesa: ne stvara otpad, svi njegovi kompoziti su prirodni, a smanjena težina pozitivno utiče na pečenje i transport, smanjujući emisiju CO2.

Asortiman lavaboa uključuje različite opcije, pa oni mogu biti asimetrični ili centrirani kako bi se osigurao dodatni iskoristivi prostor. Ugradni umivaonici su takođe dostupni u provouglom ili okruglom obliku, uvek u beloj ili mat beloj boji.

ONA nudi komplementarnu opciju nameštaja za svaki lavabo, zahvaljujući standardnim rešenjima sa jednom ili dve fioke ili jednostavnim vratima. Svi imaju soft close sistem sporog zatvaranja i dostupni su u izvornim bojama Mediterana (mat bela, mat siva, tamni brest, svetli hrast i mat zelena).

Jedan od najprepoznatljivijih elemenata kolekcije ONA je slavina jedinstvenog izgleda, zamišljena u studiju Benito Design. Predstavlja savršen balans dizajna, tehnologije i održivosti. Ističe se svojim cilindričnim i posebno tankim telom, dostupna je u različitim visinama i dužinama izliva sa ravnom, minimalističkom ručkom. ONA slavine dolaze u četiri završne obrade: hrom opcija sa Evershine elektrolitskim premazom, dve nove boje ekskluzivne Everlux PVD obrade (titanium crna i zlatno roze) i klasičnoj mat crnoj.

Slavina jedinstvenog izgleda

Slavina jedinstvenog izgleda (Foto: Roca)

Asortiman takođe uključuje i verzije proizvoda za tuš i kadu (zidne i ugradne), kuhinju i javna kupatila sa beskontaktnom tehnologijom.

Kade podsećaju na miran i opuštajući zaron u Sredozemno more, zahvaljujući velikim unutrašnjim dimenzijama i ugodnom osećaju Stonex® materijala. Takođe inspirisan prirodnim resursima, ovaj ekskluzivni Roca materijal ističe se svojim svojstvima protiv klizanja, otpornošću na ogrebotine i izdržljivošću. Kolekcija nudi ugradne verzije u dve dimenzije, kao i modele za ugaonu instalaciju.

Neupadljive WC školjke i bidei upotpunjuju kolekciju. Sve WC školjke deo su najnovije Rimless generacije, pa imaju opciju Supraglaze® premaza, inovacije koja olakšava čišćenje i garantuje izvanredne standarde higijene.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;