INFONET-468X60-BANNER

Maksimalno uživanje u tuširanju, čak i u malim kupatilima uz hansgrohe Pulsify

13.09.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Bilo da se nalazite u velikom porodičnom kupatilu u vašem domu ili u malom kupatilu iznajmljenog stana, hansgrohe Pulsify nudi optimalno individualno iskustvo tuširanja za svaku sobu, budžet i ukus.

Pulsify, hansgrohe

Pulsify, hansgrohe (Foto: hansgrohe)

Hansgrohe Pulsify je moderan asortiman tuševa, koji otvara nove mogućnosti za svakodnevno tuširanje kod kuće. Opremljen mikrofinim PowderRain režimom prskanja, nežna kiša se stvara ispod hansgrohe Pulsify tuš glave. Hiljade ultra lakih mikro kapljica nežno obavijaju telo i time smanjuju nepotrebno prskanje. Režimi prskanja se menjaju ili se prebacuju na ručni tuš jednostavnim pritiskom na dugme direktno na slavini.

Tuš hansgrohe Pulsify ističe se svojim modernim i upečatljivim dizajnom. Sa zaobljenim oblicima koji se lako čiste, privlače pažnju u različitim postavkama kupatila. Sa tri dostupne površine: hrom, mat crna i mat bela. Hansgrohe Pulsify se može idealno kombinovati sa komplementarnim proizvodima za lavabo i kadu, posebno za hansgrohe Vivenis asortimanom slavina.

Za osvežavajuće iskustvo sa vodom, tu je Vivenis slavina

Sa svojim vitkim i diskretno zakrivljenim izlivom, nova hansgrohe Vivenis slavina oponaša nežni vodopad. Kombinacija delikatne drške sa izuuzetno širokim, ali ravnim izlivom naglašava prirodnu jednostavnost slavine.

Vivenis, hansgrohe

Vivenis, hansgrohe (Foto: hansgrohe)

Inovativni perlator sa AirPower tehnologijom obogaćuje vodu obilatom količinom vazduha, stvarajući mekani mlaz vode bez prskanja i raskošne kapljice iz tuša. Zahvaljujući ekološki prihvatljivoj tehnologiji EcoSmart dolazi do ekonomične potrošnje vode, 5 litara u minuti.

Hansgrohe Vivenis slavine su dostupne u tri završne obrade: hrom, mat crna i mat bela. Postoji nekoliko verzija slavina u različitim visinama za umivaonik, kao i slavine za kadu, bide i tuš.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;