INFONET-468X60-BANNER

Magični svet inverterskih klima: Zašto su Hisense klime pravi izbor za vas?

18.08.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Želeli biste da vaš klima uređaj zna da li vežbate ili čitate i prilagodi temperaturu sobe tome? Da u isto vreme prečišćava vazduh, eliminišući bakterije i viruse? Da greje i kada spoljna temperatura padne ispod -20℃, a sve to uz minimalnu potrošnju energije? Pogledajte izbliza neverovatan svet Hisense uređaja za hlađenje i grejanje u kojem takve želje postaju stvarnost.

Invertorska tehnologija omogućava inteligentan rad klima uređaja

Invertorska tehnologija omogućava inteligentan rad klima uređaja

Pre četvrt veka Hisense je započeo revoluciju klima uređaja koja i dalje traje. Kao kompanija koja je prva proizvela inverterski klima uređaj u Kini, sa 25 godina tradicije razvoja i promocije inverterske tehnologije, Hisense omugućava svojim korisnicima svež i prijatan vazduh u prostorijama u kojima borave bez obzira na vremenske uslove. Da se pionirski poduhvat sa potpuno novim načinom regulisanja temperature, vlažnosti i kvaliteta vazduha isplatio, svedoče izuzetni klima uređaji ove kompanije.

Najsavremenija tehnologija za najbolje performanse

Za razliku od klasičnog klima uređaja, gde se vazduh uduvava punim kapacitetom čak i kada je temperatura malo iznad ili malo ispod zadate, inverter klima uređaj ima promenjljiv režim rada. Potpuna DC invertorska tehnologija predstavlja skup savremene tehnologije koja omogućuje inteligentan rad klima uređaja i minimizira gubitke energije. Kompresor radi efikasnije i neometano, kontrola temperature je preciznija, a nivo buke je niži.

S druge strane, tehnologija turbo povećanja frekvencije omogućuje brzo hlađenje i grejanje i omogućuje vam da uživate u većem protoku vazduha koji za kraće vreme obezbeđuje prijatnu temperaturu.

Štiti vaš dom i vaše zdravlje

Hisense napredna Hi-Nanotehnologija štiti vaš dom stvarajući enormno visoku koncentraciju pozitivnih i negativnih jona, do 1 milion/cm3, koji imaju snažno oksidativno i visoko reaktivno dejstvo. Ovi joni se vezuju za površine bakterija ili virusa, zbog čega oni gube svoju aktivnost i na kraju ih transformišu u bezopasne molekule vode. Francuska laboratorija Texcell, globalna organizacija za istraživanje ugovora koja je specijalizovana za virusno testiranje, pokazala je da Hi-Nano može inhibirati koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54% u roku od samo dva sata, osiguravajući da je vazduh koji udišete čist i prečišćeni.

Izuzetan kapacitet grejanja i ušteda energije

Sa Hisense klima uređajima možete uživati u toplini svog doma, čak i kada spoljne temperature dostignu -22°C. Većina inverterskih klima uređaja poseduje i grejač tacne spoljašnje jedinice što omogućava da ne dođe do smrzavanja kada je spoljašnja temperatura oko 0℃ i obezbeđuje visoku vlažnost vazduha.

U režimu mirovanja, klima uređaj automatski pokreće režim uštede energije. Umesto 5W, potrošnja iznosi svega 1W na sat, što predstavlja uštedu struje od 80%.

Inteligencija vama na usluzi

Ono što privlači posebnu pažnju zbog uštede vremena jeste činjenica da samo jednim tasterom možete aktivirati veštačku inteligenciju nadzora vazduha i kontrolisati temperaturu, vlažnost, smer duvanja i količinu vazduha na sveobuhvatan način. Nemojte brinuti oko toga kako ćete koristiti klima uređaj, AI će to uraditi umesto vas.

Poverenje miliona ljudi širom sveta

Uz izvoz proizvoda u preko 160 zemalja i regiona, Hisense je sponzorisao najveće sportske događaje na svetu, poput UEFA EURO 2016. i 2020. godine, kao i FIFA svetsko prvenstvo 2018. godine i svetsko prvenstvo u Kataru 2022. U kineskom globalnom istraživanju nacionalnog imidža, koje sprovodi China International Publishing Group, Hisense je proglašen za jedan od deset najpoznatijih kineskih brendova u inostranstvu  pet godina zaredom.

Na tržištu Srbije Hisense je prisutan već dve godine i prepoznat kao brend koji ima najbolji odnos cene i kvaliteta, a na vama je samo da se u to uverite.

Više informacija o uređajima možete pronaći na sajtu Hisense klima uređaji.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;