IZOLACIJA-468X60-BANNER

INFONET-970X250-BANNER

Magični svet inverterskih klima: Zašto su Hisense klime pravi izbor za vas?

18.08.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Želeli biste da vaš klima uređaj zna da li vežbate ili čitate i prilagodi temperaturu sobe tome? Da u isto vreme prečišćava vazduh, eliminišući bakterije i viruse? Da greje i kada spoljna temperatura padne ispod -20℃, a sve to uz minimalnu potrošnju energije? Pogledajte izbliza neverovatan svet Hisense uređaja za hlađenje i grejanje u kojem takve želje postaju stvarnost.

Invertorska tehnologija omogućava inteligentan rad klima uređaja

Invertorska tehnologija omogućava inteligentan rad klima uređaja

Pre četvrt veka Hisense je započeo revoluciju klima uređaja koja i dalje traje. Kao kompanija koja je prva proizvela inverterski klima uređaj u Kini, sa 25 godina tradicije razvoja i promocije inverterske tehnologije, Hisense omugućava svojim korisnicima svež i prijatan vazduh u prostorijama u kojima borave bez obzira na vremenske uslove. Da se pionirski poduhvat sa potpuno novim načinom regulisanja temperature, vlažnosti i kvaliteta vazduha isplatio, svedoče izuzetni klima uređaji ove kompanije.

Najsavremenija tehnologija za najbolje performanse

Za razliku od klasičnog klima uređaja, gde se vazduh uduvava punim kapacitetom čak i kada je temperatura malo iznad ili malo ispod zadate, inverter klima uređaj ima promenjljiv režim rada. Potpuna DC invertorska tehnologija predstavlja skup savremene tehnologije koja omogućuje inteligentan rad klima uređaja i minimizira gubitke energije. Kompresor radi efikasnije i neometano, kontrola temperature je preciznija, a nivo buke je niži.

S druge strane, tehnologija turbo povećanja frekvencije omogućuje brzo hlađenje i grejanje i omogućuje vam da uživate u većem protoku vazduha koji za kraće vreme obezbeđuje prijatnu temperaturu.

Štiti vaš dom i vaše zdravlje

Hisense napredna Hi-Nanotehnologija štiti vaš dom stvarajući enormno visoku koncentraciju pozitivnih i negativnih jona, do 1 milion/cm3, koji imaju snažno oksidativno i visoko reaktivno dejstvo. Ovi joni se vezuju za površine bakterija ili virusa, zbog čega oni gube svoju aktivnost i na kraju ih transformišu u bezopasne molekule vode. Francuska laboratorija Texcell, globalna organizacija za istraživanje ugovora koja je specijalizovana za virusno testiranje, pokazala je da Hi-Nano može inhibirati koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54% u roku od samo dva sata, osiguravajući da je vazduh koji udišete čist i prečišćeni.

Izuzetan kapacitet grejanja i ušteda energije

Sa Hisense klima uređajima možete uživati u toplini svog doma, čak i kada spoljne temperature dostignu -22°C. Većina inverterskih klima uređaja poseduje i grejač tacne spoljašnje jedinice što omogućava da ne dođe do smrzavanja kada je spoljašnja temperatura oko 0℃ i obezbeđuje visoku vlažnost vazduha.

U režimu mirovanja, klima uređaj automatski pokreće režim uštede energije. Umesto 5W, potrošnja iznosi svega 1W na sat, što predstavlja uštedu struje od 80%.

Inteligencija vama na usluzi

Ono što privlači posebnu pažnju zbog uštede vremena jeste činjenica da samo jednim tasterom možete aktivirati veštačku inteligenciju nadzora vazduha i kontrolisati temperaturu, vlažnost, smer duvanja i količinu vazduha na sveobuhvatan način. Nemojte brinuti oko toga kako ćete koristiti klima uređaj, AI će to uraditi umesto vas.

Poverenje miliona ljudi širom sveta

Uz izvoz proizvoda u preko 160 zemalja i regiona, Hisense je sponzorisao najveće sportske događaje na svetu, poput UEFA EURO 2016. i 2020. godine, kao i FIFA svetsko prvenstvo 2018. godine i svetsko prvenstvo u Kataru 2022. U kineskom globalnom istraživanju nacionalnog imidža, koje sprovodi China International Publishing Group, Hisense je proglašen za jedan od deset najpoznatijih kineskih brendova u inostranstvu  pet godina zaredom.

Na tržištu Srbije Hisense je prisutan već dve godine i prepoznat kao brend koji ima najbolji odnos cene i kvaliteta, a na vama je samo da se u to uverite.

Više informacija o uređajima možete pronaći na sajtu Hisense klima uređaji.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 24.11.2023.
Čini mi se da ne bi bila loša ni kombinacij...
DARKO 06.11.2023.
Na svake 2 godine ili pred izbore ista prič...
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...

;