SFSOPLATE-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Hisense Energy Pro - klima koja stavlja vaše zdravlje na prvo mesto

08.07.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Kada je u pitanju čist vazduh, ne treba praviti kompromise. Vaša kuća treba da bude zdravo mesto. Naravno, možete zaključati vrata i zatvoriti prozore kako bi vaš dom bio što čistiji, ali štetne bakterije i virusi i dalje mogu pronaći put u vaš lični prostor. Bez brige, uz pomoć pametnog Hisense Energy Pro klima uređaja možete održavati vazduh koji udišete čistim i istovremeno uživati u savršenom komforu svaki dan.

Hisense napredna Hi-Nanotehnologija štiti vaš dom

Hisense napredna Hi-Nanotehnologija štiti vaš dom (Foto: Delta term)

Razlog da se vi i vaša porodica osećate bezbedno i udobno leži u najsavremenijoj tehnologiji Hisense, vrhunskim performansama i trajnoj pouzdanosti. Energy Pro klima uređaj ima moć da efikasno uklanja bakterije i viruse iz vazduha, uključujući i koronavirus (SARS-CoV-2). Štaviše, automatski se prilagođava vašim potrebama, omogućavajući vam savršen osećaj topline, čak i zimi kada temperature padnu mnogo ispod nule. Predstavljamo vam ključne karakteristike i prednosti ovog inovativnog uređaja.

Osećajte se bezbedno udišući prečišćeni vazduh

Hisense napredna Hi-Nanotehnologija štiti vaš dom stvarajući vrlo visoku koncentraciju pozitivnih i negativnih jona, do 1 milion/cm3, koji imaju snažno oksidativno i visoko reaktivno dejstvo. Ovi joni se vezuju za površine bakterija ili virusa, zbog čega oni gube svoju aktivnost, a na kraju ih transformišu u bezopasne molekule vode. Francuska laboratorija Tekcell*, globalna organizacija specijalizovana za virusno testiranje, pokazala je da Hi-Nano može inhibirati koronavirus (SARS-CoV-2) za 93,54 odsto u roku od samo dva sata, osiguravajući da vazduh koji udišete bude čist.

Osećajte udobnost u svakom trenutku

Osim što efikasno čisti i prečišćava vazduh, Energy Pro klima uređaj ima i pametnu stranu. Zahvaljujući modernoj AI Smart funkciji automatski prilagođava temperaturu, brzinu duvanja i vlažnost prema vašim potrebama i aktivnostima. Bilo da vežbate, igrate se sa decom ili se opuštate na sofi, pruža vam savršen osećaj udobnosti – bez obzira na vremenske uslove napolju, jer vas greje čak i po najhladnijoj zimi sa temperaturama koje se spuštaju do –22˚C .

Preuzmite kontrolu u bilo kom trenutku

Sa pametnom tehnologijom dolaze i inteligentna rešenja jednostavna za koriščenje. Povežite svoj Energy Pro na Wi-Fi i lako ćete moći da kontrolišete svoju klimu preko ConnectLife APP na svom pametnom telefonu. Možete da dobijete informacije o statusu svog klima uređaja, promenite temperaturu pre nego što dođete kući ili da se brinete o svojim kućnim ljubimcima sa velike udaljenosti, aktivirate funkcije i još mnogo toga. Nova ConnectLife APP je takođe kompatibilna sa Google virtuelnim asistentom ili Amazonovom Aleksom, što znači da je za promenu temperature u prostoriji sada dovoljno samo da to zatražite.

Održavanje visoke efikasnosti i čistog vazduha

Ne morate da brinete o čišćenju ili odleđivanju unutrašnjih ili spoljašnjih jedinica klima uređaja. Zahvaljujući antibakterijskoj rešetki, nakupljena prašina, mikroorganizmi i ulje se lako i efikasno uklanjaju sa aluminijumske površine isparivača kroz ciklus odmrzavanja. Kada se isključi, ventilator unutrašnje jedinice nastavlja da radi 30 sekundi da bi osušio isparivač. Čak ni mraz više nije vaš problem, jer grejač šasije spoljne jedinice štiti od leda i ima visoke performanse.

Ako tražite moderno, pouzdano i efikasno rešenje za hlađenje i grejanje, ne morate gledati dalje. Hisense Energy Pro klima uređaj ima ceo paket, jer vam pruža bolji i zdraviji vazduh, savršen osećaj udobnosti, pametne funkcije i još pametniji, jednostavniji način korišćenja. Za više informacija posetite Hisense.

*Podaci o efektima Hi-Nano potiču iz podataka koje su testirali TEKSCELL i SGS u laboratorijskim uslovima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;