INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Raspisan poziv za firme u Beogradu koje se bave zamenom stolarije u domaćinstvima

07.10.2021. | Beograd.rs

Zamena stolarije

Ilustracija (Foto: Pexels.com)

U sredu je raspisan javni poziv grada Beograda za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji grada.

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava koje dodeljuje grad Beograd i Republika Srbija za finansiranje pojedinačnih projekata građana je 50 odsto od  vrednosti ukupne investicije, sa PDV-om, dok je za sufanansiranje ovih radova ukupno planirano 20 miliona dinara.

Na ovaj javni poziv se mogu prijaviti firme koje se bave zamenom i ugradnjom spoljnih prozora i vrata na stambenim zgradama, sa pratećim građevinskim radovima (dopunjavanje međuprostora zida adekvatnom ekspandirajućom ispunom, zidarski radovi i obrada oko stolarije).

Uslov za učešće na javnom pozivu je da firma bude upisana u registar APR-a, da bude registrovana kao privredno društvo ili preduzetnik najmanje šest meseci od dana podnošenja prijave, kao i da nad njom nije pokrenut stečajni postupak ili postupak likvidacije i da ima ateste za materijale i proizvode.

Cene dobara zajedno sa ugradnjom kao i rok važenja cena za meru za koju se konkuriše biće kriterijumi za izbor firmi, a rok za dostavljanje prijava je 22. oktobar.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;