INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Inovativni masažni sistemi Kolpa san

01.04.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Inovativni sistemi u Kolpa san kadama za kupanje ugrađeni su u cilju opuštanja i mišićne stimulacije. Masažni sistemi blagotvorno utiču na telo i opuštaju napete mišiće.

Inovativni masažni sistemi Kolpa san

U ponudi je 5 masažnih sistema:

  • Vodeni masažni sistem - deluje tako da pumpa za vodu stvara pritisak i pretakanje vode kroz masažne mlaznice. One usmeravaju mlaz vode, pomešan sa vazduhom. Na hiljade vazdušnih mehurića velikom brzinom vode intenzivno masiraju telo.
  • Vazdušni masažni sistem - deluje tako da vazdušna pumpa stvara protok komprimovanog vazduha kroz vazdušne mlaznice. One vazduh razbijaju u sitne vazdušne mehuriće koji se mešaju sa vodom. Svojom kinetičkom energijom masiraju telo.
  • Vodeni i vazdušni masažni sistem - predstavlja kombinaciju vodenog i vazdušnog masažnog sistema. Međusobno delovanje oba sistema intenzivno deluje na ljudski organizam i potpuno ga  regeneriše i opušta. Vazdušni masažni sistem deluje tako da vazdušna pumpa stvara protok komprimovanog vazduha kroz vazdušne mlaznice. One vazduh razbijaju u sitne vazdušne mehuriće koji se mešaju sa vodom. Svojom kinetičkom energijom masiraju telo.
  • Vital masažni sistem - kombinacija vodenog i vazdušnog masažnog sistema uz dodatak elemenata kao što su: regulator protoka vazduha, svetlo sa hromoterapijom i grejač za održavanje temperature vode. Uz dodatak svetla za hromotrerapiju priuštićete sebi  terapiju bojama koja je u alternativnoj medicine priznata i cenjena kao metod koji se koristi da bi se izbalansirala energija u organizmu kako na  fizičkom tako i na  emocionalnom, duhovnom ili mentalnom nivou.
  • Luxus+ masažni sistem - kombinacija  vodenog i vazdušnog masažnog sistema uz dodatak dva regulatora protoka vazduha, svetlo sa hromoterapijom, filtriranje i grejanje vode, kao i programiranje poželjne temperature vode nudi još veći komfor korisniku i obezbeđuje maksimalno opuštanje i užitak. Sa Luxus+ masažnim sistemom vaše opuštanje prelazi na potpuno novi nivo.

Kada za kupanje sa masažnim sistemom - Kolpa akrilna kada Gaia

Kolpa kade za kupanje sa masažnim sistemima možete pogledati ovde.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;