IZOLACIJA-468X60-BANNER

MTG kaloriferi za tople domove i radne prostore

29.01.2021. | Gradjevinarstvo.rs

U cilju brzog zagrevanja i obezbeđenja prijatne temperature u zatvorenim prostorima kao što su ugostiteljski objekti, garaže, hale i sl. za vreme hladnih dana iz kompanije Mak Trade stiže rešenje. Električni kaloriferi Mak Trade zagrevaju prostore od 60 do 250 kvadratnih metara. Lako su prenosivi i teški od 10 do 15kg. Pružaju trenutnu, suvu toplotu, bez kondenzacije, gasa, dima i mirisa. Rade na principu konvektora, što znači da topao vazduh cirkuliše po prostoriji.

Kalorifer Mak Trade 

Izrađuju se kao monofazni od 3kW i trofazni od 6, 9,12 i 15kW u varijantama sa običnim i modularnim kontaktorom.

Kalorifer Mak trade poseduje termostat kojim regulišete željenu temperaturu u opsegu od 0° do 30° stepeni. Termostat štedi električnu energiju, jer prekida rad uređaja kada se dostigne željena temperatura. Takođe, priključni kabal je ugrađen u kalorifere. 3kW model poseduje klasični monofazni utikač 2P+E, a modeli od 6, 9, 12kW klasični trofazni utikač 3P+N+E, a model od 15kW ima industrijski utikač 32A 3P+N+E. Električni grejači za kalorifere se prave od šamota u obliku spirale. Šamotni grejač je napravljen od specijalne vatrostalne opeke koji akumulira i emituje toplotu. Zahvaljujući snažnim industrijskim ventilatorima, topao vazduh se brzo proširi prostorijom.

Kalorifer Mak Trade

Električni kaloriferi su najbolji izbor za brzo zagrevanje malih i srednjih prostorija kao što su garaže, radionice, kancelarije, restorani. Značajno su zastupljeni u velikim prostorijama kao što su sportske hale, fabričke prostorije i magacinska skladišta. 

Otvor za izduvavanje je zaštićen metalnom mrežom kako se ne biste povredili na elisu kalorifera. Kućište je izradjeno od kvalitetnog plastificiranog lima čineći dodatnu vatrostalnu zaštitu grejača. Za nesmetano kruženje toplog vazduha, kalorifer je potrebno postaviti na stabilan i ravan nosač.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...
L.Diponegoro 14.07.2022.
Da li radite i u privatnim kucama. Da li m...
Dragan 06.07.2022.
Šta je pojednostavljeno kad imate "prikačen...

;