INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novi modeli slavina u ponudi kompanije Akvadom

11.01.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Širanje asortimana u Akvadom salonu konstatno traje. Iz ove kompanije poručuju da ako ste esteta i važan vam je kvalitet, obavezno treba da ih posetite, jer se ovde može naći apsolutno sve što je potrebno za moderno kupatilo ili kuhinju. Bilo da je u pitanju slavina za lavabo, kuhinjske baterije, slavina za bide, sve ovo i još mnogo toga može se naći u Akvadomu.

Slavine Akvadom

Iz bogate ponude izdvaja se renomirani brend Rubineta. Slavine ovog proizvođača su svakako spoj kvaliteta i estetike, i ono što je izdvaja od ostaloih brendova jeste duga garanicija na proizvode - 5 godina. Proizvodnja se vrši delom u Sloveniji delom u Litvaniji. Sveukupna ponuda dostupna je na akvadom.rs.

Tu su i ostali brendovi: Grohe, Hansgrohe, Rosan. U Hansgroheu, na primer, ne nedostaje vrhunskih proizvoda za tuš i kupatila, pa su u ponudi slavine za umivaonik, slavine za kadu i tuš kadu, slavine za sudoperu (kuhinjske slavine) ili slavine za bide. 

Slavine Akvadom

Slavine su proizvod koji je neizostavan kada se renovira kupatilo ili kuhinja. U svakodnevnoj upotrebi koriste se i izrazi baterije za kupatilo ili baterije za kadu, mada su to tehnički slavine, čak i kada se koriste za elemente za kupatilo kao što su ugradni tuš, usponski tuš ili masažni stub. Ono što je zajedničko za sve slavine je to što mogu biti jednoručne i što se mogu montirati na jednu, dve ili tri priključne cevi. Postoje i modeli sa tri cevi koji se koriste za potisne kuhinjske bojlere.

Na web sajtu kompanije možete videti celokupan asortiman slavina svih vrsta koje trenutno u ponudi ima salon keramike Akvadom iz Novog Sada.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;