INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novi modeli slavina u ponudi kompanije Akvadom

11.01.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Širanje asortimana u Akvadom salonu konstatno traje. Iz ove kompanije poručuju da ako ste esteta i važan vam je kvalitet, obavezno treba da ih posetite, jer se ovde može naći apsolutno sve što je potrebno za moderno kupatilo ili kuhinju. Bilo da je u pitanju slavina za lavabo, kuhinjske baterije, slavina za bide, sve ovo i još mnogo toga može se naći u Akvadomu.

Slavine Akvadom

Iz bogate ponude izdvaja se renomirani brend Rubineta. Slavine ovog proizvođača su svakako spoj kvaliteta i estetike, i ono što je izdvaja od ostaloih brendova jeste duga garanicija na proizvode - 5 godina. Proizvodnja se vrši delom u Sloveniji delom u Litvaniji. Sveukupna ponuda dostupna je na akvadom.rs.

Tu su i ostali brendovi: Grohe, Hansgrohe, Rosan. U Hansgroheu, na primer, ne nedostaje vrhunskih proizvoda za tuš i kupatila, pa su u ponudi slavine za umivaonik, slavine za kadu i tuš kadu, slavine za sudoperu (kuhinjske slavine) ili slavine za bide. 

Slavine Akvadom

Slavine su proizvod koji je neizostavan kada se renovira kupatilo ili kuhinja. U svakodnevnoj upotrebi koriste se i izrazi baterije za kupatilo ili baterije za kadu, mada su to tehnički slavine, čak i kada se koriste za elemente za kupatilo kao što su ugradni tuš, usponski tuš ili masažni stub. Ono što je zajedničko za sve slavine je to što mogu biti jednoručne i što se mogu montirati na jednu, dve ili tri priključne cevi. Postoje i modeli sa tri cevi koji se koriste za potisne kuhinjske bojlere.

Na web sajtu kompanije možete videti celokupan asortiman slavina svih vrsta koje trenutno u ponudi ima salon keramike Akvadom iz Novog Sada.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;