INFONET-468X60-BANNER

Tarkett u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković obnovio vrtić u Topoli

21.09.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Sa idejom da pomogne u kreiranju zdravog i bezbednog okruženja za rast i rani razvoj dece, kompanija Tarkett podržala je još jedan projekat Fondacije Novak Đoković.

Donacijom vinil poda Stella, Tarkett je obezbedio podršku za izgradnju vrtića u okviru PU "Sofija Ristić" u Topoli. Podna obloga je u ovom objektu instalirana krajem  jula, a i ostali radovi ovih dana privode se kraju. Novi vrtić prostire se na više od 460m², sa kapacitetom za smeštaj više od 60-oro mališana.

Tarkett u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković obnovio vrtić u Topoli

I za ovaj vrtić, arhitekte koje rade na projektu odabrale su podnu oblogu Stella, odlučujući se za dizajn koji doprinosi kreiranju inspirativnog i podsticajnog okruženja za učenje. Vinil pod Stella proizvodi se u tehnologiji bez ftalata, što omogućava opremanje zdravog i bezbednog prostora za boravak dece. Kao i sve Tarkett kolekcije proizvod je dodatno zaštićen "Extreme protection" lakom, koji sprečava da prljavština prodre u dublje slojeve poda, zahvaljujući čemu je održavanje jednostavno i veoma lako. 

Objekat u PU "Sofija Ristić" u Topoli biće 46. vrtić u Srbiji izgrađen iz sredstava Fondacije Novak Đoković. Opremanje tri vrtića (vrtići u Prnjavoru - opština Šabac, u Svilajncu i sada u Topoli) podržala je i kompanija Tarkett, donacijom podnih obloga, kao i volonterskim angažovanjem zaposlenih u Tarkett-u. 

Tarkett u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković obnovio vrtić u Topoli

Uskoro će i ovaj vrtić izgladati kao i vrtić koji je nedavno otvroren u Svilajncu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;