INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novi LVT podovi u ponudi Domis Enterijera

30.04.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Domis Enterijeri d.o.o. uvozi  i prodaje materijal za završne radove u građevinarstvu. Ponuda podrazumeva širok asortiman potreban u izgradnji i opremanju prostora. Tu su proizvodi od prirodnih i industrijskih materijala za popločavanje i oblaganje, kao što su laminatni podovi, keramičke pločice, polirani granit, parket od bambusa i panelni parket.

Novi LVT podovi u ponudi Domis Enterijera

Novina koja dolazi iz ove kompanije jesu LVT podovi renomiranog proizvođača Kaindl. Kaindl Solid LVT podovi su dugotrajni, izdržljivi, laki za održavanje, dizajnirani za često posećene prostorije, daju sobi akustična svojstva i teško se habaju. U pitanju je vanvremenski drveni dizajn sa prednostima vinil poda. Ovi podovi odgovaraju najvišim zahtevima.

Karakteristike koje izdvajaju LVT Pod Kaindl V1006 Bor YUKON su sledeće: izdržljiv, otporan na abraziju, pogodan za često posećena mesta, pogodan za ljude koji pate od alergije, lagan, absorbuje zvuk, mekan, elastičan, topao za noge i pogodan za korišćenje sa podnim grejanjem. Namenjen je za komercijalni sektor i prostorije za život.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;