INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture - "Razvoj budućnosti"

16.12.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture pod nazivom "Razvoj budućnosti" održaće se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace u utorak, 11. februara 2020. godine.

Peta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture je poprimila regionalni karakter i organizator je izrazio veliko zadovoljstvo što će 2020. godine imati priliku da ugosti i govornike iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Grčke, Turske i Izraela. Na konferenciji će se obratiti veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora među kojima su Marko Stojčić, arhitekta Grada Beograda, Dubravka Negre, direktor regionalnog predstavništva Evropske Investicione Banke (EIB) za Zapadni Balkan; Boro Vujović, potpredsednik Udruženja poslovanja nekretninama pri HGK i direktor Opereta Nekretnina iz Hrvatske; Stylianos Tsoktouridis, generalni direktor kompanije Alumil Yu Industry A.D; Milan Čojbašić, direktor za finansiranje nekretnina u kompaniji Intesa Leasing, Nenad Stanković, partner u advokatskoj kancelariji Stankovic&Partneri; Filip Vučagić, partner u kompaniji Colliers International iz Hrvatske; Predrag Tešić, organizator BLIRE sajma u Banja Luci, Onur Ekmen, partner u kompaniji Beeoant iz Turske i dr.

Konferencija ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Poseduje prezentacije najviših članova lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika. Događaj privlači više od 250 visoko relevantnih učesnika iz velikih Real Estate kompanija, građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne Real Estate profesionalce iz Srbije i inostranstva. Konferencija će pružiti dragocen uvid u investiciona pitanja, budućnost shopping & retail centara, razvoj, komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu, kao i prednost zelene gradnje i primene modela enegetske efikasnosti, pružiti uvid u izazove projektnog finansiranja, procene imovine i ostale važne teme.

Teme konferencije:

  • Veliki urbani projekti: investiciona perspektiva za danas i ubuduće
  • Razvoj komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina u Srbiji i regionu
  • Budućnost industrije ritejl & šoping centara
  • Poslovni primer za održivost: energetska efikasnost i model zelene gradnje
  • Projektno finansiranje imovine: problemi i perspektive
  • Standardi procene imovine i njihov uticaj na ekonomiju

Organizator konferencije je kompanija TGI Group International a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Evropske Investicione Banke (EIB), Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije i Društva procenitelja Srbije a podržale su je kompanije ALUMIL YU INDUSTRY A.D., NOVASTON, STANKOVIĆ & PARTNERI.

Medijsko sponzorstvo obezbeđuju poslovni portali: EKAPIJA, HALO OGLASI, RETAIL SEE GROUP DOO, GRADJEVINARSTVO, KANCELARIJA INFO,  BEO BUILD, MOJ KVADRAT i E2 PORTAL.

Za više informacije o konferenciji možete posetiti sajt www.realestateconference.rs

O organizatoru:
Simeon G. Tsomokos SA iz Grčke osnovao je afilijaciju u Beogradu, TGI Group International 2000. godine, koji pruža usluge korporativnih komunikacija na srpskom tržištu. U bliskoj saradnji sa matičnom atinskom kompanijom, TGI Group International nudi domaćim i međunarodnim klijentima kvalitetne usluge u oblasti komunikacija, radi lakšeg ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. TGI Group International je postao važan poslovni partner kako za međunarodne kompanije koje žele da uspostave ili konsoliduju svoje prisustvo u Srbiji tako i za lokalne kompanije koje žele da se prošire i postanu konkurentne na regionalnom i međunarodnom tržištu.

Za dodatne informacije i akreditaciju, možete se obratiti Jagodi Dokić na +381 11 3032 235 ili na +381 65 3032 237, ili na email: jagoda.dokic@tsomokos.rs

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;