INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Srpske kompanije izlagači na najvećem regionalnom sajmu građevinarstva i prateće industrije "Mosbuild"

04.04.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanije iz Srbije  koje se bave proizvodnjom građevinske opreme i materijala učesnici su na najvećem regionalnom sajmu građevinarstva i prateće industrije „Mosbuild“, koji se održava od 2. do 5. aprila u Moskvi. Kao i svake godine Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju predstavljanje proizvodnih programa srpskih kompanija i izlaganje u okviru nacionalnog paviljona.

Mosbuild

„Mosbuild" (screenshot YT Mosbuild2019)

Na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva u Moskvi koji je počeo 02.04.2019. predstaviće se kompanije Milan Blagojević MBS Smederevo, Weiss light Beograd, Korali Kraljevo, Modulor Beograd, Abl Production Čačak, Trgo-produkt Inđija. Proizvodni i izvozni program nekih firmi koje će izlagati je već uveliko poznat na ovom tržištu. Peći Milan Blagojević MBS već greju prostore ruskih potrošača, ali novi izazovi i zahtevi kupaca su ono što motiviše firmu da učestvuje i ove godine na sajmu.

Bilateralnu privrednu saradnju Republike Srbije i Ruske Federacije karakteriše bescarinski plasman proizvoda na osnovu jedinstvenog preferencijalnog Sporazuma o slobodnoj trgovini između dve zemlje i startna cenovna, konkurentna prednost domaćih srpskih proizvoda u odnosu na druge, uvozne..

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;