INFONET-468X60-BANNER

Nove fasade iz fabrike Knauf Zemun

16.03.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Toplotna izolacija na fasadnim zidovima pomaže pri održavanju optimalne temperature unutar objekta tokom cele godine. Time se smanjuju troškovi grejanja u zimskim mesecima, kao i troškovi hlađenja u letnjim. Sistem kontaktne fasade sa odgovarajućim lepkom, termoizolacionim materijalom, fasadnom mrežicom, podlogom i završnim malterom predstavlja dugotrajno i sigurno rešenje za svaki objekat.

Kompanija Knauf unela je preko 80 godina iskustva u građevinskoj industriji u kreiranje vrhunskih fasadnih sistema koji sadrži sve potrebne elemente za energetski efikasnu, vodoodbojnu i požarnootpornu fasadu. Investicija u proizvodni pogon u Zemunu donosi osveženje na tržište Srbije i regiona kada su u pitanju najnovije tehnologije izrade fasadnih maltera. U saradnji sa Knauf Razvojnim centrom iz Nemačke kreirani su jedinstveni proizvodi na našem tržištu. Jedan od njih je i spoljašnji fasadni malter ADDI sa dodatkom silikona, koji se može koristiti kako za sisteme sa EPS-om, tako i za sisteme sa kamenom mineralnom vunom. Mogućnost primene na svim tipovima kontaktne fasade svrstava ADDI među najkvalitetnije maltere na tržištu. Knauf je posebnu pažnju posvetio izboru više od 400 nijansi boja čime će zadovoljiti zahteve svakog investitora. Postojanost ovih boja garantovana je pažljivim izborom odgovarajućih pigmenata koji se koriste za toniranje.

Ukoliko na objektu postoji potreba za primenom najtamnijih nijansi, Knauf i za takve zahteve ima rešenje. Primenom tehnologije pigmenata sa reflekcijom sunčevih zraka razvijena je TSR Fassadol fasadna boja koja sprečava neželjeno zagrevanje fasadnog zida pri direktnom uticaju sunčevih zraka. Ovaj jedinstveni proizvod već je našao primenu na značajnim referentnim objektima kako u Srbiji, tako i u regionu.

Kompatibilnost, bezbednost, efikasnost i sigurnost Knauf sistema garantuje ETA sertifikat kao najmerodavniji evropski dokument za ispitivanje sistema kontaktne fasade.

Nemački kvalitet i permanentna kontrola kvaliteta Knauf fasadnih sistema garantuju dugotrajnost kontakne fasade.

Fasada predstavlja lice svakog objekta, odražava individualnost investitora i stvaralačku estetiku projektanta. Imajući u vidu da su najveći gubici energije upravo kroz fasadne zidove, izbor adekvatnog sistema kontaktne fasade jedna je od važnijih odluka investitora koja utiče na buduće troškove eksploatacije objekta.

Više o ovome pogledajte na web sajtu www.knauf.rs ili

FB stranici https://www.facebook.com/KnaufSrbija

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;