PRIJAVA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Nove fasade iz fabrike Knauf Zemun

16.03.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Toplotna izolacija na fasadnim zidovima pomaže pri održavanju optimalne temperature unutar objekta tokom cele godine. Time se smanjuju troškovi grejanja u zimskim mesecima, kao i troškovi hlađenja u letnjim. Sistem kontaktne fasade sa odgovarajućim lepkom, termoizolacionim materijalom, fasadnom mrežicom, podlogom i završnim malterom predstavlja dugotrajno i sigurno rešenje za svaki objekat.

Kompanija Knauf unela je preko 80 godina iskustva u građevinskoj industriji u kreiranje vrhunskih fasadnih sistema koji sadrži sve potrebne elemente za energetski efikasnu, vodoodbojnu i požarnootpornu fasadu. Investicija u proizvodni pogon u Zemunu donosi osveženje na tržište Srbije i regiona kada su u pitanju najnovije tehnologije izrade fasadnih maltera. U saradnji sa Knauf Razvojnim centrom iz Nemačke kreirani su jedinstveni proizvodi na našem tržištu. Jedan od njih je i spoljašnji fasadni malter ADDI sa dodatkom silikona, koji se može koristiti kako za sisteme sa EPS-om, tako i za sisteme sa kamenom mineralnom vunom. Mogućnost primene na svim tipovima kontaktne fasade svrstava ADDI među najkvalitetnije maltere na tržištu. Knauf je posebnu pažnju posvetio izboru više od 400 nijansi boja čime će zadovoljiti zahteve svakog investitora. Postojanost ovih boja garantovana je pažljivim izborom odgovarajućih pigmenata koji se koriste za toniranje.

Ukoliko na objektu postoji potreba za primenom najtamnijih nijansi, Knauf i za takve zahteve ima rešenje. Primenom tehnologije pigmenata sa reflekcijom sunčevih zraka razvijena je TSR Fassadol fasadna boja koja sprečava neželjeno zagrevanje fasadnog zida pri direktnom uticaju sunčevih zraka. Ovaj jedinstveni proizvod već je našao primenu na značajnim referentnim objektima kako u Srbiji, tako i u regionu.

Kompatibilnost, bezbednost, efikasnost i sigurnost Knauf sistema garantuje ETA sertifikat kao najmerodavniji evropski dokument za ispitivanje sistema kontaktne fasade.

Nemački kvalitet i permanentna kontrola kvaliteta Knauf fasadnih sistema garantuju dugotrajnost kontakne fasade.

Fasada predstavlja lice svakog objekta, odražava individualnost investitora i stvaralačku estetiku projektanta. Imajući u vidu da su najveći gubici energije upravo kroz fasadne zidove, izbor adekvatnog sistema kontaktne fasade jedna je od važnijih odluka investitora koja utiče na buduće troškove eksploatacije objekta.

Više o ovome pogledajte na web sajtu www.knauf.rs ili

FB stranici https://www.facebook.com/KnaufSrbija

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bobby 20.03.2023.
Meni su roditelji radili u BIGZ-u, znam da ...
Masa 19.03.2023.
Ma bravo premasili ste sami sebe. Pa gde su...
Ma nemoj 18.03.2023.
Tu nema niko ko je pošteno zaradio pare, i ...
Mima 17.03.2023.
Ne treba da se bune jer ako su starosedeoci...
Rodoljub 17.03.2023.
Ok. je da se stave ozbiljne primedbe na kva...

;