INFONET-468X60-BANNER

44. Međunarodni sajam građevinarstva u Beogradu od 18. do 21. aprila 2018. godine

07.03.2018. | SEEBBE

Sajam građevinarstva u Beogradu, vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, održaće se od 18. do 21. aprila 2018. godine na kompletno raspoloživom izlagačkom prostoru Beogradskog sajma

Ova specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije - od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata. Kao jedan od najznačajnijih poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, događaj je za učesnike i posetioce idealna prilika i nezamenljiv ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničko-tehnoloških rešenja.

Ovogodišnja sajamska postavka biće i sadržajno i dizajnerski inovirana.

Povećan broj izlagača iz gotovo svih oblasti građevinske industrije, mašina i mehanizacije doprineće kvalitetu, obimu i atraktivnosti ove po svemu specifične sajamske manifestacije.

Kao zasebna tematska celina predstaviće se 10. Međunarodni sajam kamena STONEEXPO SERBIA, najveća međunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije. Najavljeno je više od 20 zemalja regiona i sveta, arhitekte, dizajneri, predstavnici sektora građevine, urbanizma, državni i privatni investitori iz Srbije i zemalja regiona.

Posebno značajan segment i novina od ove godine biće uvođenje dve nove robne grupe, „Nekretnine i investicije“ i „Arhitektura i urbanizam“. Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti izgradnje objekata, kao i agencija za promet nekretnina i arhitektonskih biroa. Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare.

I ove godine biće organizovani nastupi i učešće proizvođača u okvirima nacionalnih izložbi. Predstaviće se države koje su i do sada učestvovale na smotri, a neke zemlje predstaviće se po prvi put. SEEBBE 2018. je prilika za ispitivanje tržišta, proširenje saradnje i pokretanje novih projekata, a za domaće izlagače način da uvek budu u centru inovacija i na nivou kriterijuma koje postavljaju svetski standardi.

Sajam građevinarstva SEEBBE ima izuzetnu ulogu u afirmaciji građevinske struke i liderski status u regionu, što potvrđuje veliki broj inostranih učesnika i posetilaca. Predstavlja mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine, arhitekata, projektanata, izvođača radova i proizvođača građevinskih mašina i materijala. Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte učini dostupnijim. U tom smislu Sajamske akcije i pogodnosti sastavni su deo izlagačkog nastupa. Učesnici nastoje da izađu u susret posetiocima sajma i svojim klijentima odobravaće ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od 5% do 30% na svoje proizvode i usluge.

Perspektivnost građevinarstva, u svetlu najavljenih velikih građevinskih projekta od međunarodnog značaja, jasna su poruka poslovnim partnerima da će ovogodišnji Sajam građevinarstva biti mesto poslovnih susreta, razmene ideja i dogovora različitih oblika poslovne saradnje među učesnicima. Kao mesto direktnih susreta i globalne ponude, Sajam građevinarstva je respektabilan među savremenim poslovnim sajmovima u svetu.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;