Nova poslovna zgrada u Logističkom centru „Parking servisa”

21.11.2017. | Beoinfo

Završena je poslovna zgrada koju je JKP Parking servis završilo u Logističkom centru u Bloku 43 na Novom Beogradu, u vrednosti od 60 miliona dinara.

Gradski menadžer Goran Vesić je rekao da će u novom objektu, površine 840 kvadratnih metara, 28 špediterskih kompanija dobiti kancelarije i da će početi sa radom 1. decembra.

- Ovo je najveći logistički centar ovakve vrste u Srbiji. Mi smo samo u prvih šest meseci ovde imali 150.000 carinskih deklaracija, a ovde dnevno prođe između 400 i 500 kamiona. Kada ne bi postojao ovakav centar i kada ovde ne bi širili kapacitete, kamioni bi prolazili kroz centar Beograda i roba bi se carinila u Luci „Beograd”. To je ono što je suprotno našoj politici, a naša politika je da se kamionski saobraćaj izmesti iz centra grada - rekao je gradski menadžer.

On je podsetio da je Grad Beograd doneo odluku o zabrani kamionskog saobraćaja u centru grada kako bi se rasteretio saobraćaj.

- Da bismo to uspeli da sprovedemo, neophodno je da po obodima grada gradimo ovakve logističke centre - istakao je Vesić.

On je ponovio da je nova zgrada koštala 60 miliona dinara, ali i podvukao da će Parking servis za nešto malo više od četiri godine isplatiti tu investiciju od profita Logističkog centra.

Nova poslovna zgrada podignuta je na mestu nekadašnje barake na samom ulazu u Logistički centar i opremljena je instalacijama za savremeno poslovno funkcionisanje. Kancelarije su veličine od 12 do 29 kvadartnih metara, ima ih 13 u prizemlju i 15 na prvom spratu.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...