INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

„Knauf Akademija“ - lider u stvaranju trendova u arhitekturi i građevinarstvu

28.07.2017. | Gradjevinarstvo.rs

Građevinski sektor neprekidno doživljava promene. Brojne inovacije, energetsko-efikasne i održive građevinske tehnologije se ubrzano razvijaju oblikujući pravac moderne arhitekture. Stoga je Knauf prepoznao potrebu građevinskih stručnjaka za stalnim usavršavanjem i osnovao jedinstveni događaj pod nazivom „Knauf Akademija“.

„Knauf Akademija“ ima za cilj da okupi stručnjake iz oblasti građevine, pre svega arhitekte i projektante, zarad predstavljanja najinovativnijih trendova i proizvoda na tržištu. Stalno prateći zahteve tržišta i njegovih kupaca, Knauf je veći dugi niz godina lider u stvaranju trendova u arhitekturi i građevinarstvu, čineći ga najpouzdanijim partnerom svih stručnjaka u građevini. Na „Knauf Akademiji“, učesnici imaju priliku da, kroz prezentacije vođene od strane predstavnika kompanije Knauf grupacije i gostujućih predavača, iz prve ruke vide i saznaju sve najvažnije o trenutnim i budućim trendovima  iz oblasti građevine.   

Na prethodnim „Kanuf Akademijama“, predstavljani su noviteti iz oblasti zaštite od požara, zvučne zaštite, energetske efikasnosti, suve gradnje, zelene gradnje, kao i iz mnogih drugih oblasti koje su zasigurno olakšale rad arhitekata i građevinskih inženjera u njihovim budućim poduhvatima.

Činjenica da je „Knauf Akademija“ uvrštena od strane Inženjerske komore Srbije u sistem permanentnog obrazovanja inženjera i činjenica da se boduje u skladu sa Pravilnikom o kontinuiranom usavršavanju inženjera je dokaz da „Akademija“ u svakom smislu doprinosi obrazovanju i razvitku njenih učesnika.

- S obzirom na to da se „Akademija“ tradicionalno održava u renomiranim hotelima na zanimljivim mestima, učesnici imaju priliku da, pored stručnog usavršavanja, uživaju u blagodetima hotela i njegove neposredne okoline. Prethodne „Knauf Akademije“ su održane na Kopaoniku, Zlatiboru, u Subotici, na Ohridskom jezeru i Staroj planini, pa tako i za ovu godinu planiramo ekskluzivnu lokaciju - kažu iz ove kompanije.

Premanentno školovanje održava se tokom cele godine i to u „Knauf školskom centru“ u Zemunu i većim gradovima Srbije, kroz jednodnevene i dvodnevne seminare  za arhitekte, projektante i izvođače. Na zahtev školovanje se može održati i u vašem prostoru, projektnom birou ili firmi.

Programi i termini seminara i školovanja mogu se pronaći ovde.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;