INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Nova generacija protočnih bojlera – PER i PEY

06.03.2017. | Gradjevinarstvo.rs

U proizvodnom programu kompanije Stiebel Eltron se između ostalog nalazi i nova generacija protočnih bojlera sa oznakama PER i PEY. Ono što ih izdvaja i čini boljim od drugih modela jeste što se sa njima postiže ušteda električne energije i vode do 30% u odnosu na hidraulički upravljane protočne bojlere. Pored toga, oni su eksluzivnog dizajna i temperatura vode se lako i precizno podešava i u velikom procentu je konstantna (95%) bez obzira na protok. Mogu da rade sa mekom i tvrdom vodom. Karakteriše ih i elektronski sigurnosni sistem za detekciju vazduha u sistemu ali i mogućnost podešavanja temperature od 30-60 °C.

Ovi protočni bojleri se mogu naći u prodajnom asortimanu firme Teres-M koja je zastupnik, uvoznik i distributer proizvoda grejanja, ventilacije i klimatizacije nemačke firme Stiebel Eltron za tržište Srbije.

Protočni bojler PER poseduje višefunkcionalni displej i dugme ECO funkcije kojim se štedi voda i energija dok elektronski regulisan protok vode daje precizno zagrevanje vode do 0,5 °C. Takođe omogućava rad sa predgrejanom vodom, na primer iz solarnih kolektora. Veoma lako se montira - može se postaviti ispod ili iznad lavaboa.

Slika. Protočni bojleri PER (levo) i PEY (desno)

Protočni bojler PEY (sa elektronskom kontrolom) karakterišu stalna temperatura i elektronska kontrolna jedinica koja omogućava automatsko podudaranje električne energije i precizno izabrane temperature. Temperatura se može podesiti na maximalno 43’C (kao zaštita od šurenja) i poseduje vid zaštite IP 25 (zaštita od prskanja vodom ).

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;