INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Nova generacija protočnih bojlera – PER i PEY

06.03.2017. | Gradjevinarstvo.rs

U proizvodnom programu kompanije Stiebel Eltron se između ostalog nalazi i nova generacija protočnih bojlera sa oznakama PER i PEY. Ono što ih izdvaja i čini boljim od drugih modela jeste što se sa njima postiže ušteda električne energije i vode do 30% u odnosu na hidraulički upravljane protočne bojlere. Pored toga, oni su eksluzivnog dizajna i temperatura vode se lako i precizno podešava i u velikom procentu je konstantna (95%) bez obzira na protok. Mogu da rade sa mekom i tvrdom vodom. Karakteriše ih i elektronski sigurnosni sistem za detekciju vazduha u sistemu ali i mogućnost podešavanja temperature od 30-60 °C.

Ovi protočni bojleri se mogu naći u prodajnom asortimanu firme Teres-M koja je zastupnik, uvoznik i distributer proizvoda grejanja, ventilacije i klimatizacije nemačke firme Stiebel Eltron za tržište Srbije.

Protočni bojler PER poseduje višefunkcionalni displej i dugme ECO funkcije kojim se štedi voda i energija dok elektronski regulisan protok vode daje precizno zagrevanje vode do 0,5 °C. Takođe omogućava rad sa predgrejanom vodom, na primer iz solarnih kolektora. Veoma lako se montira - može se postaviti ispod ili iznad lavaboa.

Slika. Protočni bojleri PER (levo) i PEY (desno)

Protočni bojler PEY (sa elektronskom kontrolom) karakterišu stalna temperatura i elektronska kontrolna jedinica koja omogućava automatsko podudaranje električne energije i precizno izabrane temperature. Temperatura se može podesiti na maximalno 43’C (kao zaštita od šurenja) i poseduje vid zaštite IP 25 (zaštita od prskanja vodom ).

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;