INFONET-468X60-BANNER

Raskid ugovora ko ne poštuje rokove

15.11.2016. | Tanjug

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i predstavnici Svetske banke u Srbiji usaglasili su se juče (14.11.2016) da je potrebno insistirati na tome da svi učesnici u infrastrukturnim projektima posao obave kvalitetno i u roku, i po cenu toga da, ukoliko ne poštuju rokove, ostanu bez ugovora.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva građevinarstva, Mihajlović je razgovarala sa šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Tonijem Verheijenom o realizaciji infrastrukturnih projekata u Srbiji koje ta banka finansijski i savetodavno podržava.

Mihajlović je Verheijenu i njegovom timu predstavila dokle se stiglo s projektima modernizacije srpske železnice, a na sastanku je konstatovano da modernizacija ide planiranim tokom.

Kako se navodi u saopštenju, na sastanku je bilo reči i o daljim reformama i procesu racionalizacije u sva četiri železnička preduzeća.

Mihajlović je obavestila Svetsku banku i o aktuelnim projektima koji se odnose na rehabilitaciju putne infrastrukture u Srbiji, o dinamici povlačenja kredita koji su u te svrhe odobreni i daljim koracima resornog ministarstva, kako bi se taj veliki posao priveo kraju.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;