Raskid ugovora ko ne poštuje rokove

15.11.2016. | Tanjug

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i predstavnici Svetske banke u Srbiji usaglasili su se juče (14.11.2016) da je potrebno insistirati na tome da svi učesnici u infrastrukturnim projektima posao obave kvalitetno i u roku, i po cenu toga da, ukoliko ne poštuju rokove, ostanu bez ugovora.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva građevinarstva, Mihajlović je razgovarala sa šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Tonijem Verheijenom o realizaciji infrastrukturnih projekata u Srbiji koje ta banka finansijski i savetodavno podržava.

Mihajlović je Verheijenu i njegovom timu predstavila dokle se stiglo s projektima modernizacije srpske železnice, a na sastanku je konstatovano da modernizacija ide planiranim tokom.

Kako se navodi u saopštenju, na sastanku je bilo reči i o daljim reformama i procesu racionalizacije u sva četiri železnička preduzeća.

Mihajlović je obavestila Svetsku banku i o aktuelnim projektima koji se odnose na rehabilitaciju putne infrastrukture u Srbiji, o dinamici povlačenja kredita koji su u te svrhe odobreni i daljim koracima resornog ministarstva, kako bi se taj veliki posao priveo kraju.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...
Rados 02.01.2022.
Lepa predizborna kampanja samo ne znam koja...