INFONET-468X60-BANNER

„Dani Kupaca“ u Metal-Cinkari

29.09.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Danas 29.09.2016. godine održani su „Dani Kupaca“ u okviru firme Metal-Cinkara.

- Bila nam je velika čast da današnji dan posvetimo našim najvernijim kupcima. Cilj nam je bio da obostranom komunikacijom i stvaranjem dobrih partnerskih odnosa što detaljnije upoznamo sve kupce sa procesom toplog cinkovanja kako bi naš zajednički posao u budućnosti bio što kvalitetniji - rekli su iz firme Metal-Cinkara.

Dan je počeo uvodnom reči direktora Mirsada Draganovića i pregledom kratkog filma u kome je predstavljena firma Metal-Cinkara, nakon čega je održana prezentacija o pripremi materijala za cinkovanje,  tehnološkom postupku toplog cinkovanja i finalnoj doradi elemenata u skladu sa standardom EN ISO 1461. Prezentaciju su pripremili rukovodilac tehnologije Milica Jovanović i rukovodilac kontrole kvaliteta i tehničke pripreme Aleksandar Dumitrov.

Obilaskom proizvodnog pogona kroz sve faze kupci su mogli da se praktično uvere u sve što su čuli na prezentaciji i direktno na licu mesta postavljaju pitanja i diskutuju o mogućim problemima sa kojima se susreću. Na obostrano zadovoljstvo i kupaca i zaposlenih u firmi „Dan Kupaca“ je protekao uspešno i ovo će postati praksa Metal-Cinkare u budućnosti.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


DRIM
DRIM
POŽEGA
www.drim.rs

SAX
SAX
UŽICE

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;