INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Perfom na sajmu u Rumuniji

26.06.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Perfom je porodična kompanija i vodeći proizvođač perforiranih i orebrenih limova i srodnih proizvoda na području Srbije ali i šire. Proizvodni program kompanije obuhvata: proizvode od lima primenom tehnologije probijanja, perforacije i plastične deformacije (sečenje, savijanje, rolovanje, zavarivanje), perforirane i embosirane limove i panele, perforirana sita i delove za reciklažu, mašinogradnju, industrijsko održavanje, proizvode od lima za HVAC industriju, protivklizna gazišta i stepenike za autoindustriju, mašinogradnju, građevinu, perforirane podove, precizne delove od lima za industriju i održavanje, proizvode od lima po zahtevu kupca.

Tradicionalno je ove godine kompanija Perfom uzela učešće na Sajmu tehnike u Beogradu. Kao i svake godine štand je zabeležio jako dobru posećenost a interesovanje za proizvode kompanije raste iz godine u godinu.

Slika 1. Perfom na Sajmu tehnike

Proizvodi su pored građevinske industrije namenjeni i drugim sektorima, pa je shodno tome ove godine firma Perfom uzela učešće i na međunarodnim sajmovima iz oblasti pekarstva i konditorske industrije.

Po prvi put ove godine kompanija je imala nastup na sajmu Gastropan u Rumuniji. Štand kompanije Perfom na ovom sajmu zabeležio je izvanrednu posećenost pa je i interesovanje bilo veće nego očekivano. Učešćem na ovom sajmu ostvarena je veoma dobra prilika za pronalaženje inostranih partnera i kupaca koji omogućavaju da se kompanija razvija i napreduje u proizvodnji pekarske opreme, da se upozna sa ponudom i tražnjom proizvoda i opreme na ino – tržištu i na taj način proširi svoj proizvodni program.

Slika 2. Perfom na Gastropanu

Do kraja godine Perfom učestvuje i na svetski poznatom sajmu IBA u Minhenu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


SAX
SAX
UŽICE

DRIM
DRIM
POŽEGA
www.drim.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;