INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Isuzu D-MAX „specijalci“ na sajmu LORIST 2016 u Novom Sadu

13.10.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Na nedavno održanom 49. Međunarodnom sajmu lova, ribolova i sporta (LORIST 2016), firma TRIO MOTORS iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke ISUZU, predstavila je atraktivne pick-up modele „D-MAX“, posebno namenjene lovcima, ribolovcima, ali i svima onima željnim pravih off-road avantura.

Posetiocima sajma su prezentovana dva Isuzu „D-MAX Crew Cab 4WD“ modela, od kojih je jedan u „Planet“ paketu opreme i veoma atraktivnom „Expedition Truck“ izdanju, sa povišenim klirensom i tzv. lift kitom od čak 5 inča, kao i specijalnim metalnim off-road branicima, pragovima i krovnim nosačem, koje je „potpisala” poznata firma Overland.

Uz navedenu dodatnu opremu, „D-MAX Expedition Truck“ opremljen je i LED off-road farovima, kao i velikim LED panelom na krovu, koji noć pretvaraju u dan. U slučaju potrebe „forsiranja” dublje vodene prepreke, tu je i tzv. snorkel, dok se u tovarnom prostoru nalazi velika kutija za alat, specijalno dizajnirana baš za „D-MAX“.

Drugi, jednako atraktivan „D-MAX“ pickup na štandu, tzv. „Urban Monster“, sa lift-kitom od 2 inča, namenjen je nešto manje ekstremnim avanturama – dolazi u najvišem „Quasar“ paketu opreme, sa automatskim menjačem, kožnim sedištima, DVD navigacionim sistemom i kamerom za vožnju unazad.

Uz njega stiže i bogata dodatna oprema, koju će naročito ceniti lovci, ali i oni kojima je silazak sa asfalta svakodnevica. „Urban Monster“ je opremljen atraktivnim off-road pneumaticima „Cooper Discoverer S/T“, vitlom za “izvlačenje” iz najtežih situacija, dvostrukim roll-barom, kao i roletnom za zatvaranje tovarnog prostora, a tu je i snorkel - za savladavanje vodenih prepreka čija dubina prelazi visinu motorskog prostora.

Uz atraktivna, specijalizovana „ISUZU D-MAX“ vozila i bogat izbor dodatne opreme, TRIO MOTORS je u periodu održavanja sajma LORIST 2016 obezbedio i značajno sniženje cena, sa popustima i do 3000 evra, specijalne uslove finansiranja u saradnji sa Raiffeisen Leasing, sa kamatnom stopom od 2,99%, kao i bogat lager vozila, dostupnih u veoma kratkom roku, sa omogućenom test-vožnjom za potencijalne kupce.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;