INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Okrugli sto o zelenom novinarstvu na Sajmu i konferenciji zelene gradnje

10.10.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Kako najbolje ispričati priču o zelenoj gradnji i kako podstaći i navesti učesnike zelene gradnje da ispričaju ono što će da zainteresuje javnost ali  i urednike TV i štampanih medija i natera ih da je objave ili emituju, biće glavna tema sesije o zelenom novinarstvu u okviru manifestacije posvećene zelenoj gradnji.

Sajam i konferencija zelene gradnje „Green Building Expo and Conference“ biće održani od 2. do 4. novembra  Beogradu u Belexpo centru u organizaciji kompanije Energo, a  u saradnji i partnerstvu sa Američkim Savetom zelene gradnje USGBC (United States Green Building Council), tvorcem vodećeg  protokola sertifikacije „LEED“ („Leadership in Energy and Environmetal design“).

Učesnici  su ugledni domaći i svetski stručnjaci i kompanije iz ove oblasti, a najvažniji događaj posvećen održivom razvoju zelenog građevinarstva i svih pratećih delatnosti uživa podršku Grada Beograda i  mnogobrojnih ambasada u Srbiji.

Okrugli sto o zelenom novinarstvu biće održan 3.novembra u 15 časova  i namenjen je novinarima i onima koji se bave marketingom, kako bi se bliže upoznali sa zelenom gradnjom, njenim sadržajem, potencijalima i najboljim modelima i kanalima za plasiranje u medijima.

Moderator ove sesije biće Joseph Crea, izvršni direktor za marketing i komunikacije u Američkom savetu zelene gradnje USGBC gde radi na razvoju, implementaciji i realizaciji svih komunikacionih strategija. Crea je na početku karijere bio novinar i reporter, a potom je počeo da se bavi marketingom i postao poznato ime u toj oblasti. Specijalnost su mu digitalne komunikacije za vodeće američke menadžere, kao i razvoj holisičke strategije komunikacija.

Više o ovome pogledajte ovde.

Prijava-registracija za sve novinare koji su zainteresovani da učestvuju na predavanju o Zelenom novinarstu vrši se putem e-mail-a koljensic@greenbuildingexpo.rs do 26.10.2016. godine.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;