AKE-DJANTAR
AKE-DJANTAR
24300 BAČKA TOPOLA, SRB
GLAVNA 60

024 715 849
024 711 053
024 711 053
LAJOŠ ĐANTAR, direktor

AKE-DJANTAR

AKE, sa tradicijom više od 50 godina, je jedna od vodećih firmi na svetu u oblasti proizvodnje alata za obradu drveta. Njihovi proizvodi se koriste u velikim firmama sa masovnom proizvodnjom, a takođe i u malim stolarskim radnjama. Pored kvalitetnih standardnih alata, jaka strana im je i pojedinačna proizvodnja alata prema zahtevima kupaca, a takođe i kvalitetna servisna podrška na celoj teritoriji Srbije.

Pomoću razvijene mreže poslovnih saradnika na celom svetu, AKE je u mogućnosti da brzo odgovori na skoro sve Vaše zahteve.

To je njihov cilj, jer „all business is local“, i „all AKE is cutting&better“.

Kad je gospodin Knebel 1960. godine osnovao svoju kompaniju, jedan jedini cilj je imao: proizvesti najkvalitetnije testere na svetu. Svojom upornim i naprednim stavom uspeo je da ostvari svoj cilj.

Danas je AKE jedan od najvećih i najmodernijih proizvodača alata na svetu, ali sad već ne samo na polju obrade drveta. Skoro jedna trećina njihove proizvodnje se sastoji od alata za obradu plastike, NE-metala i čelika.

Uspeh kompanije se temelji na 550 poslovnih saradnika svugde na svetu. Njihova povezanost, spremnost i stručnost garantuje stalan razvoj proizvoda i proizvodnih procesa.

KATEGORIJE

  • GRAĐEVINSKE MAŠINE I OPREMA ALTENDORF formatizeri, HEBROCK mašine za kantovanje, ROJEK i HOUFEK stolarske mašine, dodavači, tračne bušilice, tiplarice, CNC obradni centri, mašine za furnir...
  • ALAT
    AKE testere sa TM i DIA zubima, AKE alat sa izmenjivim i lemljenim pločicama, AKE dijamantski alat, AKE i VIVALDI alat za građevinsku stolariju