BAN-INOX
BAN-INOX
22304 STARA PAZOVA-NOVI BANOVCI, SRB
ZEMUNSKA 94 B

063 341 436
063 396 743
BRANISLAV BOŽIĆ

BAN-INOX

Firma BAN-INOX je porodična firma, nastala kao naslednica firme Mileks osnovane 1990. god. koja se bavila proizvodnjom sefova i fahova za banke, mehanike za elektroniku, alata za varenje PVC folija. Sa promenama na tržištu šire svoju delatnost na opremanje i dekorisanje enterijera i eksterijera poslovnih i stambenih objekata. Pod trenutnim nazivom posluju od 2006. godine.

Osnovna delatnost firme jeste proizvodnja predmeta od INOX-a i čelika namenjenih prvenstveno prehrambenoj industriji i građevinarstvu. Većina proizvoda ima standardizovane dimenzije i izgled, ali se po zahtevu kupca mogu izrađivati u dimenzijama i izgledu koji odgovaraju kupcu, a mogu se pored navedenih proizvoda izraditi i mnogi drugi proizvodi po crtežu ili uzorku kupca.

Kvalitetnom i brzom izradom, kako individualnih i pojedinačnih rešenja tako i velikih serija, uspešno ispunjavaju sve zahteve partnera. 26 godina iskustva u obradi metala su najbolja preporuka, a referentna lista najbolji je dokaz toga.

Sarađuju i sa vrhunskim arhitektama, te mogu pružiti pomoć u ulepšavanju i oplemenjivanju životnog i poslovnog prostora, vodeći računa kako o praktičnim tako i stilskim detaljima.

Ponudu BAN-INOXA možete pogledati na web sajtovima: na srpskom jeziku www.ban-inox.rs ili na engleskom jeziku www.ban-inox.com