IZOLACIJA-468X60-BANNER
JAK-KA GROUP
JAK-KA GROUP
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
BULEVAR ZORANA ĐINĐIĆA 80

011 2600 901
011 2600 906

JAK-KA GROUP

JAK-KA Group je nastala spajanjem nekoliko privatnih preduzeća čija je osnovna delatnost trgovina, distribucija i proizvodnja opreme za ventilaciju, klimatizaciju, grejanje i korišćenje solarne energije, kao i pratećih elementata neophodnih za rad i održavanje svih navedenih sistema.

Firme članice JAK-KA Group su: BeoTechnoClima (Beograd, Srbija), TechnoClima Mare (Igalo, Crna Gora) i Diarra (Beograd, Srbija). Objedinjene, one imaju identičan program i način rada, nastup na tržištu i cenovnike.

Osnovna oblast delovanja od samog osnivanja je oprema za ventilaciju. Iz dugogodišnjeg rada proizašlo je to da je JAK-KA Group danas ekskluzivni i jedini distributer najkvalitetnijih svetskih proizvođača ove opreme i zastupa ih na tržištu Srbije, kao i na tržištu Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije. Najznačajniji među njima su:

  • S&P: najveći svetski proizvođač opreme za ventilaciju, čiji su ekskluzivni distributer za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu;
  • AEROGRAMMI: najveći grčki proizvođač rešetki i anemostata čiji su ekskluzivni distributer za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju;
  • OLEFINI: najveći grčki proizvođač vazdušnih zavesa čiji smo ekskluzivni distributer za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Kosovo i Makedoniju.
  • DEC: holandski proizvođač fleksibilnih creva, pribora za montažu i zaptivanje elementa za distribuciju vazduha, čiji su distributer za domaće tržište, kao i tržišta u okruženju;
  • De WAAL STALL: holandski proizvođač elemenata za spajanje metalnih vazdušnih kanala, čiji su ekskluzivni distributer za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Kosovo i Makedoniju;
  • K-FLEX: je jedan od najvećih i najraspostranjenihih proizvođača izolacione opreme na svetu.

Pri izboru proizvođača opreme za ventilaciju sa kojima je JAK-KA Group ostvarila saradnju, osnovni kriterijum je bio kvalitet proizvoda, a zatim i njegova cena. Ono što njihovog kupca čini zadovoljnim, a njima omogućava zagarantovan uspeh je izuzetan i širok izbor robe, koja je u najvećem broju slučajeva dostupna odmah, jer je u dovoljnim količinama uglavnom ima u magacinskom prostoru. Posle skoro dvadeset godina rada i vodeće pozicije na tržištu u ovoj oblasti znaju da greške nije bilo, s toga se asortiman stalno proširuje, a količina robe na stanju prati potražnju tržišta.

Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo i stečeno znanje iz ove oblasti, otpočeli su sopstvenu proizvodnju opreme za ventilaciju, pod registrovanim trgovačkim znakom JAK-KA. Trude se da kvalitet JAK-KA proizvoda bude isti, ako ne i značajnije bolji od kvaliteta proizvoda firmi koje zastupaju, formirajući cenu tako da za isti ili viši kvalitet proizvoda, ona bude značajno pristupačnija. Nadaju se da će u bliskoj budućnosti proizvodi JAK-KA opravdati Vaše poverenje i samim tim zauzeti dostojno mesto na tržištu, koje je jedini pravi kritičar.