INFONET-468X60-BANNER

Vrata za sva vremena-Hörmann na Sajmu građevinarstva

18.04.2012. | Gradjevinarstvo.rs

Pod sloganom “Svesni naše snage, pokazujemo skromnost” nemačka kompanija Hörmann predstaviće se na Međunarodnom sajmu građevinarstva koji se pod kupolom Beogradskog sajma održava od  24. do 28. aprila. Domaćini na štandu Hörmann-a u centralnom delu Hale 1 spremni su da svim zainteresovanim posetiocima ukažu na kvalitet bogatog asortimana, koji je osvojio Evropu u oblasti proizvodnje, pre svega, industrijskih, garažnih i vrata za domaćinstvo.

Iz Hörmann Serbia, kao predstavnika ove velike kompanije, najavljuju još novosti. Jedan od noviteta jeste i novi motor za garažna vrata SupraMatic 3 BS kao i novi dajinski upravljač sa BiSecur sistemom koji omogućavaju još sigurnije i jednostavnije upravljanje garažnim vratima bez bojazni da iko može da otkrije vašu šifru. Hörmann-ovi inženjeri, naime, primenili su ovde metod šifrovanja koji je poznat u elektronskom bankarstvu.

Zaposleni u Hörmann-ovim pogonima na čelu sa konstruktorima višestruko su nagrađivani na stručnim takmičenjima, a prošlogodišnja nagrada arhitekata „Architects’ Darling Award“ najbolje govori o kvalitetu i potrebi za Hörmann-ovim proizvodima.  

Na Sajmu građevine sve posetioce na Hörmann-ovom štandu očekuje promotivna akcija kojom su obuhvaćeni neki od proizvoda među kojima su „garažna vrata godine“ RenoMatic i "kućna vrata godine" RenoDoor, kao i Berry-kipujuća vrata Pearl, RenoDoor light, motor za krilne kapije itd.

Kompanija Hörmann poziva sve posetioce Sajma „Dođite na štand da vidite, da se uverite, a dok traje promotivna akcija, lako kupite“!

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;